Wie is er ook begonnen in mei/juni

174 antwoorden en 45805161x bekeken

Wipeout 19-04 om 20:23

Hey allemaal,

Helaaaaas pindakaas, ook deze maand mocht het niet zo zijn..... Mijn gedachte die ik had om zwanger te willen worden voor mijn 25e gaat niet meer lukken...... Volgende week jarig......

Dus gaan vanaf deze maand weer aan de slag met ovulatietesten en heeeeeeel veel knuffelen..... Hopelijk mag ik op mijn 25e wel zwanger worden.....

Joy, succes met wachten op je ei!

Liefs,
Maaike

reageer

Mommy 19-04 om 22:34

Wat jammer Maaike! Rustig aan komende dagen, goed weekend voor de boeg?
Ik had dezelfde gedachte als jij, moeder te worden op mijn 25e, helaas gaat dat voor mij niet meer lukken (ben dan al 26 geworden, bij geboorte). Maar voor jou hoop ik dat van harte! Mooie leeftijd is dat he?

Ik heb ook ovutestjes gehaald, en vandaag gedaan, was gewoon benieuwd. Was nog licht streepje, dus nog geen piek. Ik hou ook nog even geduld, ik verwacht volgende week of zo, omdat mijn lichaam vaak al een week van te voren gaat reageren.
Ben zeer benieuwd hoe jou ervaring met die testjes is.

Zonnig weekend gewenst,
Liefs Joy

Wipeout 19-04 om 23:02

Hey joy,

Ik zat ook wel ff te vloeken en te tieren op t toilet..... Ik heb altijd gezegd dat ik jong moeder wilde worden en nu merk ik dat zwanger worden helaas niet zo simpel is dan dat het lijkt....

Ik heb goede ervaringen met de ovulatietesten.... Ik heb die van clearblue, dus krijg een smiley als het bijna zo ver is. Due wel heeeel duidelijk!

Ik ga morgen lekker met een aantal collegaas naar t strand dus lekker ff uitwaaien!

Fijn weekend,

Liefs,
Maaike

Mommy 21-04 om 19:31

He Meiden,

Dat snap ik Maaike! Ik heb dat ook hoor, zeker omdat ik zo lang op me ei moet wachten en dat het dan niet is gelukt.
Voor jullie lijkt het me helemaal moeilijk omdat jullie wel regelmatig ovuleren en ook nog niet is gelukt. Maar we houden de moed erin!

Hoe gaat het met jullie?

Vandaag was ik naar de babyshower van me vriendin, ze is nu 31 weken dus schiet nu op. Was leuk en gezellig maar dan wil ik zelf ook zo graag. Ik gun het haar met al mijn liefde maar de wens die jezelf koestert komt dan weer naar boven en dat maakt het beetje moeilijk.
Heb nu ovutestjes gekocht en heb nu 2 gedaan, wel lichte streepjes, nog niet een dikke, donkere streep. Doe om de paar dagen en ook knuffelen dus ben benieuwd of ik het op kan sporen wanneer mijn ei komt.
Heb me wel voor genomen dat ik het 1 keer doe, ben gewoon nieuwsgierig maar dan laat ik het weer los.
Wilde het even kwijt, fijne week,
Lief joy

Wipeout 22-04 om 13:10

Hey,

Blegh wat heb ik een pijn in mijn buik.... Sinds dat ik mijn spiraaltje eruit heb laten halen in november 2011 is het minimaal 1 dag niet om uit te houden met de pijn.... Gelukkig hebben we naproxen en een kruik, dus gaan we zo gewoon aan t werk!

Joy: volgens mij is het wel verstandig om de ovulatietesten elke dag te doen.... Omdat je anders net je ei kan missen.... Iig zo werkt et bij die van clearblue met de smiley!

Ik herken het zo erg dat je het andere mensen wel gunt, maar zelf ook zo graag wilt.... Ik heb een aantal vriendinnen die weten dat wij ook voor een kindje gaan, maar het zo jammer vinden dat het zo lang bij ons duurt......

Succes met wachten op je ei!

Liefs
Maaike

Mommy 24-04 om 20:04

Hoi Meiden,

Bedankt Maaike! Ik wacht nog steeds, maar begin nu wel wat ongeduldig te worden.
Doe nu die testjes, nog geen donkere streep maar hou het nauwlettend in de gaten... 

Naar dat je zo veel last hebt van je m-tje, ik had dat vroeger als jong meisje ook zo erg, nu gelukkig minder. Ik ben nu alleen heel slap en beurs gevoel overal.
Ga je ook nu met ovutest beginnen deze maand?

Marjolijn hoe is het met jou?
Nou zodra ik meer weet horen jullie het!

x

Wipeout 25-04 om 10:06

Hey,

Ik heb er voordat ik begon met de pil en nadat in nov2011 mijn spiraaltje eruit is gehaald er heel erg last van.... Gelukkig duurt het vaak maar 1 a 2 dagen! Nu druk aan het afwachten wanneer mijn menstruatie stopt.... Zal wel zaterdag zijn ofzo.... En dan weer druk knuffelen!
Ik heb al eerder met ovulatietesten gewerkt, maar mijn cyclus is elke keer paar dagen langer dan weer korter, dus ga maar weer eens kijken..... 

Ik kan me goed voorstellen dat je nu wel ongeduldig begint te worden..... Op welke dag van je cyclus ben je nu? 

Liefs,
Maaike

Marjolijn 25-04 om 10:43

Hoi Dames,

Nienke: Ik zie dat je 4 weken zwanger bent! Van harte gefeliciteerd!

Maaike: Grr echt balen zeg! Moest je nog een paar traantjes voor laten vallen? Sterkte maar weer in ieder geval

Joy: Spannend zeg! Succes!

Hoe gaat het met mij? Gister weer heel kort van die steken links onderin mijn buik. 13 mei word ik geopereerd dus we mogen niet meer klussen met elkaar. En ik moet weer een menstruatie meemaken en daar zit ik zo tegen op. Vandaag word ik terug gebeld voor een oplossing(zwaarder pijnstillers). Ik mocht eigenlijk vandaag al maar ze willen niet het risico nemen omdat ik misschien zwanger kan zijn. Ik was eerst blij dat het vandaag mocht want dan had ik dezelfde gedachte als jullie dat ik een misschien een kadootje kreeg op mijn 30ste namelijk zwanger worden. 

Gister ook naar een soort dieetist geweest een orthomoleculair. Dat was ook heel erg goed. En ben ook weer bij de bekkenfysiotherapeut geweest. Even aan alle stress werken...

Liefs Marjolijn

Ster 25-04 om 20:44

dankje wel ik ben er ook heel erg blij mee ik ga voor je duim

Mommy 26-04 om 11:18

Goedemorgen,

Marjolijn, heel veel sterkte de komende dagen, denk aan je! Rustig aan en hoop zo dat de operatie je vooruitgang gaat bieden.

Maaike, Ja ik vind het ook lastig met de ovutest, ik weet niet wanneer ik eigenlijk moet beginnen in de angst te laat te zijn maar ben nu steeds te vroeg.   Zit nu op dag 28, vorige keer rond dag 34 ei gehad, denk dat ik dat toch maar aan houd. Dus dat zou volgende week betekenen, ga blijven testen totdat ik het zeker weet. Dan maar doorzetten, ben gewoon zo benieuwd of het echt werkt bij me.

Allen alvast goed weekend, nog plannen voor Q-day? Ik ga met mijn zusje lekker onze kleding verkopen, kasten uitgeruimd, heb er zin in!

Liefs Joy

wipeout (Gast) 26-04 om 17:05

hey meiden,

Joy: wat lastig dat je zo een lange cyclus hebt.... is je cyclus altijd zo onregelmatig en lang geweest? Het is inderdaad even volhouden met die testen. Ik heb de mazzel dat ik een cyclus heb tussen de 24 en 32 dagen, hierdoor test ik vanaf dag 10 tot en met mijn ei.... 9 van de 10 keer op dag 15 ongeacht de lengte....

Ik heb nog geen plannen voor Q day, aangezien het weer ook niet echt super lekker gaat worden blijf ik denk ik gewoon in en rond het huis hangen... ( is wel erg makkelijk aangezien ik in het centrum woon )

Heel veel succes met kleding verkopen!

Marjolijn: Ik blijf voor je duimen en aan je denken de komende dagen! Laat het allemaal zoveel mogelijk over je heenkomen en zodra het weer mag weer aan de klus! Hopelijk mag je dan snel zwanger zijn!

Fijn weekend,
liefs,
Maaike

Marjolijn 02-05 om 12:44

Dankjewel Joy en Maaike! 

Hoe was jullie koningsdag? 

Wij zijn heel even het dorp ingegaan met ons nichtje van 1 jaar. Daarna heb ik de hele dag nederland 1 gekeken. Ik heb namelijk een jicht aanval in mijn voet dus kan eigenlijk niet lopen. Afgelopen maandag zou ik ook gaan menstrueren maar het is nog steeds niet gekomen. Van Harry mag ik ook nog geen test doen. Omdat al een paar keer over tijd ben. Zou het door de stress komen? Want ik zag er zo tegen op om nog een keer die pijn te hebben met menstruatie. En alles moest netjes en kinderproef zijn in ons huis.

Liefs Marjolijn

Mommy 03-05 om 13:09

He Meiden,

Hier goed, leuke koningsdag gehad hoor! Lekker verkocht en borreltje gedronken. Vond het erg lekker dat ik mijn gedachten even kon verzetten. Merk dat het me goed gedaan heeft, laat het lekker los, meer en meer.
Scheelt ook dat ik een studie volg en ben begonnen met rijlessen, vraagt veel aandacht van me, dus genoeg afleiding.
Verder wacht ik nog steeds op me ei, dit is echt een lange cyclus hoor. Als de volgende cyclus nog zo lang duurt, ga ik een afspraakje maken bij mijn huisarts.

Marjolijn; Jeetje wat naar om te horen dat je zoveel last heb van je m-tje! Hoop zo voor je dat het mag uitblijven! En anders veel sterke de komende dagen, rustig aan!

Maaike; Wat ik me kan herinneren is dat ik wel vrij regelmatig menstrueerde. Ik probeer nu echt geduldig te blijven, want zit niet echt te wachten op medicijnen ofzo, die alles gaan opwekken, zoals ik veel lees.
Waarschijnlijk moet ik mijn lijf gewoon nog de tijd geven. Dat gaat steeds beter. Fijn dat jij wel een regelmatige cyclus hebt, maar het lijkt me dan heel moeilijk dat een zwangerschap dan op zich laat wachten. Op welke dag zit je nu?

x Joy

Wipeout 05-05 om 11:25

Hey,

Ik zit nu op dag 17.... Maar was die testen weer vergeten dus maar veel aan t knuffelen in de hoop dat we em niet hebben gemist.... En zo wel dan volgende maand weer een kans! 

Marjolijn; hoe voel je je? Is je menstruatie nog gekomen?

Joy; wat goed dat je afleiding hebt! Ik merk dat het voor mij ook makkelijker is nu ik hele dagen werk doordat de vakantie is begonnen! Lekker veel afleiding ipv elke keer denken aan zwanger worden....

Ik wens jullie allemaal een leuke bevrijdingsdag!

Liefs,
Maaike

Marjolijn 11-05 om 11:37

Hoi Meiden,

Heb je dat vaker Maaike dat je zo moe bent? Veel plezier dit weekend! Ik hoop dat je moeiheid dan over is.

Mijn menstruatie is nog steeds niet gekomen. Heb wel menstruatie klachten maar het ziekenhuis zegt dat ik wel even een test moet halen. Dan kan ik zondag bellen of de operatie maandag door gaat. Spannend!

Hoe is het met jou Jopie?

Liefs Marjolijn

Wipeout 11-05 om 19:47

Hey,

Ik zit heerlijk midden in Parijs, maar ben en blijf moe.... Welheel veel gelopen en natuurlijk ook niet ideaal geslapen in een bedje dat gemaakt is voor parijzenaars..... Mijn borsten doen ook zeer dus we gaan afwachten tot aankomende zaterdag..... Misschien hebben we geluk en is t gelukt!

Marjolijn; heb je de test al gedaan?

Jopie; wel vervelend dat je ongesteld bent geworden, maar wel mooi dat je nu begeleiding krijgt!

Fijn weekend nog! X

Wipeout 13-05 om 10:25

Marjolijn, via deze weg wil ik jou heel veel sterkte wensen met de operatie! Ik hoopdat deze voorspoedig mag voorlopen en dat je daarna snel zal herstellen!

Liefs, maaike

Mommy 14-05 om 20:48

He Dames,

Marjolijn; Ben benieuwd hoe het met je gaat. Je zal misschien genoeg aan je hoofd hebben, maar ik denk aan je! 

Maaike; Ben je nog in Parijs of weer terug? Goed te lezen dat jullie het fijn gehad hebben!
Spannend joh, zaterdag, ik gun het je van harte dat je ongi uitblijft! Hou je ons op de hoogte?

Hier erg blij met de begeleiding, mail haar elke dag mijn temp, doe verschillende lichamelijke checks en aan de hand van die gegevens gaan we de vruchtbare dagen opsporen! Voelt veel natuurlijker dan ovutests. Ook verplicht klussen een hele maand, gaat ook de lol van af. Dus ben zeer benieuwd of het gaat kloppen.
Ei zit er wel aan te komen, slijm verandert en krijg gevoeligere borsten, dus wacht geduldig af.

x Joy

Wipeout 14-05 om 22:11

Hey,

Ik ben ondertussen al weer terug uit parijs! Hebben het erg lekker gehad....
Heb alleen nog meer dingen erbij gekregen waar ik mijn vraagtekens bij zet..... Pijnlijke en grotere borsten, opgeblazen buik, de hele dag door trek, heb geen geduld, niemand kan wat goed doen... En heb het gevoel dat ik de hele dag door kan gaan liggen en meteen in slaap zou vallen...

Ik vind het erg spannend, maar houd jullie zeker op de hoogte!

Joy; wat fijn dat je zo begeleid word.... Heb je deze begeleiding zelf opgezocht of is dit via de huisarts?

Marjolijn; ik hoop dat alles goed is voorlopen en hoor graag van je wanneer jij er weer aan toe bent....

Liefs,
Maaike

Wipeout 16-05 om 10:05

Hey meiden,

Helaas ook deze ronde had het nog niet zo mogen zijn....... Dus volgende ronde ovulatietesten en dan misschien toch maar eens richting de HA......

Liefs,
Maaike

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie is er ook begonnen in mei/juni ' in het Zwanger worden forum