Voorstellen

370 antwoorden en 33467243x bekeken

Rosa26 25-03 om 08:30

Hallo allemaal,
Ik ben een meid van 26 jaar.
Ik en mijn vriend zijn vanaf Januari aan het proberen voor ons 1e kindje, erg spannend allemaal!
Ik hoop hier tips en adviezen te kunnen krijgen maar ook om mensen te leren kennen die in het zelfde schuitje zitten

reageer

Nora 27-03 om 10:36

Hallo Rosa,
Ik ben Nora, 21 Jaar, mijn man en ik proberen ook sinds januari voor ons 1ste kindje...
Is inderdaad heel spannend..  hoop hier ook wat tips en adviezen te krijgen

Rosa26 28-03 om 23:16

Hallo Nora, wat leuk zeg! Ik wens jullie in ieder geval alvast veel klus plezier toe  En natuurlijk hopen dat het snel raak mag zijn!

Nora 29-03 om 08:47

Dankje, wens voor jullie net het zelfde

irene 22-04 om 09:34

Hoi nora hoe gaat het nu?

Day 24-04 om 19:45

Hallo allemaal, ik ben Denise. 24 jaar en mijn vriend en ik proberen voor een 1e kindje sinds eind maart/begin april. Mijn vriend vindt het 'wel spannend' maar ik vind het mega spannend!  

irene 24-04 om 19:49

Hoi day

Wat een leuke spannende tijd gaan jullie tegemoet! Snap dat jij het heel spannend vind, het gebeurt in jouw lichaam. Leuk dat je komt kletsen!

Day 24-04 om 19:57

Zeker, vind het fijn om hier dingen te kunnen delen, welke ik niet met vriendinnen/familie kan delen. Daarnaast helpt het mij door het 'wachtbankje' heen, aangezien mijn NOD 3 mei pas is.  

irene 24-04 om 20:10

Ja is ook fijn om gewoon dingen te delen met mensen die in hetzelfde schuitje zitten.

Hopelijk is het al zo snel raak voor je, maar houd wel in je achterhoofd dat het iets langer kan duren. Al hoop ik dat jij een van die gelukkige bent die zo snel zwanger mag raken.

Ik ben inmiddels ingestelheid af dus wij beginnen weer van voor af aan. Spannend!

Day 24-04 om 21:48

Dat is zeker waar. De wens is zo enorm, al twee maal in de afgelopen vijf jaar moeten uitstellen door omstandigheden. Zal denk de druk een beetje moeten verlagen, anders is de 'klap' straks zo groot. 
Spannend Irene! Hoeveelste ronde?

irene 24-04 om 21:53

Vervelend dat je het hebt moeten uitstellen. Hopelijk laat het dan niet meer lang op zich wachten.

Ik ben door omstandigheden al een jaar gestopt met de pil. We zijn nu sinds februari bezig. Vind het ook zo lastig met alles wat je leest op internet. De ene site zegt elke dag en de andere om de dag. En ook van alles moet je slikken. Maar dan dat wachten....dat is echt slopend.

Day 25-04 om 14:22

Internet maakt je echt helemaal gek met tips/adviezen. Ik slik nu Zwanger worden tabletten van de Etos maar verder niks. Slik jij ook iets? 
Het wachten is inderdaad erg spannend... en slopend. 
Wanneer is jouw NOD?

irene 25-04 om 16:53

Ik heb nu idd ook de pillen van etos gehaald: multi zwanger worden. Ik slikte hiervoor foliumzuur. Dat is mijn vriend nu ook gaan het slikken.

Mijn nod is pas weer op 25 mei. Dus wij gaan weer klussen. Ook daar geven de sites weer verschilende tips in. De ene zegt elke dag en de andere om de dag. Ik moet stoppen met lezen ;-)

Leeuwtje 25-04 om 18:57

Hoi hoi. 
Ik ben 26 en mijn vriend en ik zijn sinds dec 2016 bezig voor ons eerste kindje. Ik heb vrijdag mijn NOD dus onwijs spannend. 

irene 25-04 om 19:02

Hoi leeuwtje

Leuk dat je hier komt kletsen! Spannende tijd! Hopelijk ben je dan zwanger. Hoe voel je je verder?

NL93 25-04 om 19:44

Hoi allemaal,
Ik ben 24 en ben sinds 2 december van de pil af. Enorme laat gehad van het ontpillen waardoor ik iedere x mij weer af vraag of de klachten van de pil nog komen, dat ik hormonaal nog helemaal overhoop lig of dat ik toch zwanger ben. Momenteel bezig met ronde 4. Mijn cyclus is nog niet helemaal regelmatig varieert van de 35-47 dagen. Nu gestart met het inzetten van de ovulatie testen maar nog geen ei sprong kunnen ontdekken tot op heden. 
In mijn omgeving raakt de een na de ander (snel) zwanger en hoop dat het jullie ook gegund is. Heel fijn dat ik nu wat met andere kan delen. Want tja.. voor je vriendinnen wil  je het toch graag een beetje als een verrassing houden.

Leeuwtje 25-04 om 20:14

Ik heb afgelopen week last gehad van lichte "ongesteldheids" krampjes. Is nu weer over. Nu sinds 2 dagen een soort spierpijn gevoel in mijn borsten..verder voel ik niet zo veel eigenlijk?.. 

NL93 25-04 om 20:21

Leeuwtje,
Voor mij wel hele herkenbare klachten. Maar ik blijf het soms moeilijk vinden om in te schatten of het nou bij een eisprong hoort, beginnende menstruatie of toch de zwangerschap. Tot op heden bleek het niet de zwangerschap te zijn

Day 25-04 om 20:28

@ Irene Dat duurt inderdaad nog even tot 25 mei. 
@ Leeuwtje/NL93 Gezellig dat jullie meekletsen! 
Wat spannend Leeuwtje, hopelijk goed nieuws! 
Ik heb precies hetzelfde als jou NL93, delen met vriendinnen is inderdaad lastig. Het is juist zo leuk als het een verrassing is. Welke ovulatietesten gebruik je? Gebruik je ook de app? Deze vind ik namelijk heel fijn werken omdat het een inschatting geeft en daarnaast ook rekening houdt met de lengte van je menstruaties. 

irene 25-04 om 20:42

Hoi meiden

Wat gezellig dat jullie erbij komen.

Ik had het een keer dat ik ineens 14 dagen over tijd was. Toen de dokter opgebeld, zij gaf aan dat het ontpillen wel een jaar kan duren. Mijn cyclus was gewoon anders. Ik heb het nu bij gehouden, maar ga ook ovuluatietesten gebruiken.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Voorstellen' in het Zwangerschapsforum