Voorstellen

370 antwoorden en 33651875x bekeken

irene 27-04 om 17:33

@Nora het is ook een lastige situatie en kan zo begrijpen dat je het niet los kan laten. Het forum is fijn om even te kletsen. Zonder vooroordelen....gewoon even zeggen waar je aan denkt. 

reageer

Nora 27-04 om 19:37

@Irene ja idd dankje.. doet me ook wel deugd om er met iemand over te kunnen spreken.. in mijn directe omgeving durf ik niet zo openlijk hierover te spreken.. bang hun gedachten en meningen...

irene 27-04 om 20:19

Zo vervelend als mensen overal een mening over hebben....en dan vooral die goed bedoelde adviezen. Laat het los en dan komt het vanzelf. Als je bezig bent voor een kindje hoe kan je dat dan loslaten???
Laatst ook bij mij: ik had een vriendin gebeld op woensdag. Tot zaterdag hoorde ik niks van haar. Stuurde zij mij een appje met een foto dat mijn ex vader was geworden.....niet echt leuk! Hoop met alle liefde dat mijn ex gelukkig is. Ze weet dat ik graag kinderen wil met mijn vriend. Ze staat totaal niet stil hoe ik mij voel. Zij heeft er 3 jaar overgedaan om een tweede kindje te krijgen. Ik heb nooit gezegd Meis je hebt al een kindje geniet daarvan en de tweede komt vanzelf. Altijd haar zoveel mogelijk gesteund en nu dit. Voelde een beetje als een schop onder mijn gat. Heb ook wel even een traantje gelaten.

Trees87 27-04 om 20:41

Heyhey, wij ook vanaf januari gestart voor 1ste babytje. 
Ik merk dat de 'klap' afgelopen rondes hard aankwam  sinds deze ronde was dat niet .. heb het precies wat kunnen plaatsen. Had graag gehoopt in 2017 een babytje te krijgen, maar die kans is nu zeer miniem ... dusja 
Vorige cyclus ook ovutesten gebruikt waarbij ik de piek heb ontdekt, maar toch tevergeefs geen innesteling gehad. 
Vanaf maandag terug beginnen met testen ... hopende dat ronde 6 wel raak is .

irene 27-04 om 20:47

Hoi trees 
Gezellig dat je bij ons komt kletsen. 
2017 duurt nog even of is er een medische reden voor dat het niet zou lukken? Hopelijk lukt het je en hebben we straks allemaal een mooie ronde buik.......

Trees87 27-04 om 21:11

nee hoor niets medisch ... Maar men gevoel zegt dat 2018 eerder ons jaar wordt ... Beginnen dan ook aan ons huis te bouwen enzo...maar idd het kan nog altijd
veel succes aan ons allemaal

irene 27-04 om 21:12

Dan hoop ik dat het in 2017 raak is en dat het kindje in 2018 geboren wordt! Ik zou zeggen gooi al je twijfels en vragen in de groep er is altijd wel iemand die reageert. 

Nora 27-04 om 21:55

@Irene, oh hopelijk ben je er over nu.. Idd mensen denken soms niet na of ze iemand kunnen kewetsen voor ze iets zeggen.
Ik hoop dat je kinderwens snel in vervuling mag gaan!

Hii Trees 87, wat leuk dat je er ook bij komt.. ik wens je ook veel succes!

irene 27-04 om 22:17

@nora ja hoor ben erover heen. Ik heb nu even geen contact met haar. Het lastige komt nog wat in mei viert ze haar dochters verjaardag. Er zijn nog wat meer dingen voorgevallen tussen haar en mij en weet niet of het onze vriendschap overleeft. Gelukkig heb ik nog wel meer vriendinnen die wel goed om gaan met het nog niet zwanger zijn. En heb het forum, dat helpt ook!

Nora 27-04 om 22:37

Gelukkig!
Oei, idd lastig.. voor de verjaardagen, als je je er niet goed bij voelt hoef je niet te gaan.. voor de vriendschap zal de tijd het wel laten zien...
Ik weet niet hoelang jullie al bevriend zijn maar tijd laat soms het ware gezicht van iemand zien.. of de personen verznderen gewoon met de tijd.. meeste mensen vergeten de goedecdaden soms snel van iemand..
Ik ben blij vr je dat je toch nog andere vriendinnen hebt die je meer en positief kunnen steunen.. 

irene 27-04 om 22:47

Als ik naar die verjaardag ga dan ga ik alleen om mijn gezicht te laten zien en om te laten zien dat ik haar niet zomaar laat vallen. Al voelt het alsof zij mij zo bij het grofvuil heeft gezet. Ik ben er ook nog hard over na aan het denken. Mijn vriend is er al over uit ;-) Helaas is dit een vriendschap die al heel lang is.....sinds ik 8 ben.  Maar ja heb nu even geen energie voor mensen die geen energie in mij steken. Ben nu al een jaar bezig met verbouwen van ons paleisje en werk ook nog 5 dagen.

Nora 28-04 om 07:18

Ik begrijp je.. denk dat ook moest je gaan het eerder vr die meisjes is aangezien je al zolang bevriend bent met de mama heb je ze al gekend van hun geboorte.. 

Je hebt sowiso belangerijkere dingen momenteel aan je hoofd ivm je hoofd aan zo een dingen te breken .. het kwetst wel maar ja.. punt erachter ????

Och amai daar komt ook veel stress bij kijken heb dit gehad net vr mijn trouw een jaar geleden.. veel succes en moed!! 

irene 28-04 om 08:36

Even genoeg over mij, al vond ik het fijn er even over te hebben...
Hoe gaat het verder met alle meiden? Zit er nog iemand vlakbij haar nod dag? Sorry even niet opgeslagen. 

Day 28-04 om 14:36

Lieve meiden, ik was even druk met andere dingen.. maar ik ben weer bij met teruglezen. Wat lastig inderdaad met vriendschappen. Zo herkenbaar! 
Fijn dat je het voor nu even hebt kunnen afsluiten Irene, is inderdaad een zeer nare actie 
Mijn NOD is 3 mei, dus bijna. Heb gister een test gedaan maar helemaal wit.. mijn gevoel leek goed maar begin steeds meer te twijfelen. Ik denk dat de wens gewoon te groot is en mijn geduld niet zo groot op dit moment.
Ik ben enkele jaren geleden onverwachts zwanger geraakt van mijn ex, dit is uiteindelijk een miskraam geworden bij 6 weken en daarna zijn we uit elkaar gegaan. Daarom heb ik het gevoel dat het nu ook ineens zou lukken, maar ik heb er een hard hoofd in. Vanaf nu niet meer testen tot 4 mei, dan weet ik zeker of ik wel/niet ongesteld ben geworden. Ik heb geen pil geslikt maar een koper spiraal gehad, hierdoor direct 'vruchtbaar' na het verwijderen. Dit is overigens door middel van een hysteroscopie gegaan, omdat de touwtjes te kort waren. De gynaecoloog heeft gelijk even van binnen gekeken en dit zag er goed uit, dus geen reden dat het niet zou kunnen lukken. Ging de tijd maar sneller... 
Wanneer is de NOD van de rest? 

NL93 29-04 om 11:12

Hoi meiden,
Wat leuk dat er weer een paar nieuwe zijn aangehaakt. 

@ day spannend de komende dagen. Ik Ga voor je duimen.

Ik ben momenteel al een dag of 13 aan het testen met de ovulatie testen maar nog steeds niks gevonden. Heb wel sinds gisteren en vandaag wat krampen in mijn buik. Lijkt wel op ovulatie kramp maar me lijf houdt me helaas wel vaker voor de gek

Day 29-04 om 15:49

Meiden, vanochtend een vroege test gedaan van de action, negatief! Echt spierwit . Hoeft natuurlijk niks te betekenen maar heb ook bijna geen symptomen. Ik ga niet meer testen tot 4 mei omdat ik mijn ongesteldheid toch ook voel aankomen. 
Denk dat de stress van de afgelopen maanden niet echt heeft meegeholpen... 

irene 30-04 om 20:46

@day vervelend dat de test wit was. Hopelijk houd je het vol tot 4 mei. Heel veel sterkte en ik zal voor je duimen dat 4 mei de test heel rosé is!
Ik ben begonnen met ovaluatietest. Bij de c van de controle zag ik een heel mooi streepje. Bij de t een heel licht maar dan ook een heel licht streepje. Hopelijk brengt dat iets goeds met zich mee!

Day 01-05 om 11:09

Meiden! Goedemorgen! Vanochtend toch een test gedaan van de Kruidvat (met z'n plus) en deze was heeeeeeeel licht. Maar een reactie is een reactie. Niet te enthousiast, nu pas 4 mei weer testen. 
Hoe is het met de rest? 
@Irene wanneer zou je eisprong moeten zijn? Ik hoop snel dat je een positieve ovulatietest hebt! 

irene 01-05 om 12:13

@day wauw dat is inderdaad iets! Snap dat je daar blij mee bent, zou ik ook zijn. Hopelijk wordt het alleen maar beter!! Misschien nog van clearblue een test halen.
Wanneer mijn eisprong is weet ik niet precies. Ik heb hem nooit gevoeld en heb heel lang de pil geslikt. Nu dus maar begonnen met ovulatie testen...wie weet wordt het dan iets duidelijker voor mij

Day 01-05 om 14:23

@Irene, ja misschien toch maar 1 halen. 
Heb je ook de app op je telefoon? Die kan namelijk 'berekenen' wanneer je eisprong ongeveer is. Hopelijk wordt het snel zichtbaar, bij mij werkte de ovulatietesten prima! Succes!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Voorstellen' in het Zwangerschapsforum