Voorstellen

370 antwoorden en 33650832x bekeken

NL93 05-05 om 14:18

Ze raad mij aan om volgende week vrijdag nogmaals een zwangerschaps test te doen. Indien die negatief is dan een afspraak maken op het spreekuur om verdere mogelijkheden te bespreken. Nog een weekje in afwachting dus

reageer

Trees87 05-05 om 14:33

amai wat een onzekerheid  is niet leuk! 
sinds wanneer zijn jullie 'actief bezig'. 

NL93 05-05 om 14:36

Sinds 2 december 2016 gestopt. En eigenlijk gelijk actief begonnen 

irene 05-05 om 14:53

@nl93 Toch even de huisarts gebeld? Het is een weekje, maar als je al zolang iets wilt is een week lang. Hopelijk is de test volgende week positief! En anders denk ik dat je er echt slim aan hebt gedaan om even met de je dokter af te spreken/bellen. Snap zo goed dat je denkt ik wil het en wanneer komt het. Maar ook de onzekerheid van niet ongesteld worden....hadden we soms maar een glazenbol waar we in konden kijken.
Gisteren heb ik een ovutest gedaan. Een super licht streepje.... maar nu last van mijn buik, een gek gevoel. Ook gekeken naar mijn afscheiding (sorry voor deze vieze mededeling) het is slijmerig, plakkerig. Even opgezocht wat dat zou kunnen betekenen.....ik snap niks van mijn lichaam, want volgens de tekst komt nu mijn eisprong of ben ik echt vruchtbaar. Nou ja nu aan het klussen in huis (verven) en dan maar weer verder gaan met klussen samen met mijn vriend.

Trees87 05-05 om 15:05

ja ik denk dat je er ook goed aan gedaan hebt om contact op te nemen... en hopelijk is je onzekerheid over een weekje wat minder en kom je meer te weten...maar een positieve test is natuurlijk waar je op gaat hopen!!!
We hopen mee!!! 
Ik ook nog steeds ovutesten aant doen ... ksnap er niks van ... streepjes blijven idem tov 6 dagen geleden sinds gisteren wel steken en ook slijm ...theoreritsch zou mijn sprong zondag zijn ... maja met die natuur van ons ; weet je maar nooit he 
Dus *irene* ... ik zit in hetzelfde shuitje 

NL93 05-05 om 15:07

Hoi irene,

Ben idd blij met het bellen naar de huisarts. Maar wachten duurt altijd lang. Gelukkig moet ik de komende dagen werken waardoor het wat sneller voorbij gaat. Verder ben ik vandaag gestart met teunisbloem olie en met het bijhouden van mijn temperatuur. Ben benieuwd wat dat me gaat brengen. Zelf heb ik niet het idee nu zwanger te zijn. Dinsdag en vandaag een negatieve test. Wel regelmatig al bijna 1 week last van soms gevoelige borsten en wat kramp in mijn buik. Dus mijn lijf is wel degelijk met iets bezig alleen weet ik niet wat XD. 

Klussen in huis moet uiteraard ook gebeuren  hier ook nog druk met verbouwen. Willen we straks toch een af paleisje hebben voordat er een kleintje komt  

irene 05-05 om 15:29

@trees het is altijd gezellig als er iemand mee gaat in het schuitje ;-) We blijven lekker samen ovu testen doen hihi. Kunnen we straks samen een zwangerschapstest doen.
@nl93 hoe lang ben je al aan het klussen in jullie paleisje. Lukt het allemaal? Wij hebben wat tegenslagen gehad, maar zondag wordt de eerste kamer behangen. Wist niet dat ik daar zo blij van zou kunnen worden, kan niet wachten. Klussen is dan toch wel een afleiding.

NL93 05-05 om 15:54

Wij wonen er nu bijna 2 jaar. Beneden is helemaal klaar. Met de tijd willen we zelf nog een andere keuken bouwen omdat de huidige niet helemaal ons ding is. Nu zijn we al een tijdje bezig met de zolder. Onze slaapkamer. We hebben hier een nieuwe dakkapel geplaatst en alles er uit getrokken tot de elektra aan toe. De slaapkamer begint nu eindelijk op een bewoonbare kamer te lijken ..maar aangezien we alles zelf maken en doen kost dat wel het nodige aan tijd. Gelukkig geeft me dit geen stress dus kunnen we lekker blijven doorgaan.  daarna hopelijk met 2 maandjes kunnen we aan de gehele eerste verdieping beginnen. Op de badkamer na dan die doen we op een later moment. Hier gaan we dan ook alle elektra vervangen etc en weer vanaf 0 opbouwen. En jullie?

Trees87 05-05 om 16:02

amai dat zijn grote werken .. maar wel leuk als je het zo gaat zien veranderen! 
Dit kan inderdaad ook een soort van 'ontspanning' zijn. :-) 
Wij zijn bezig met de bouwplannen .. met de hoop dit jaar er nog aan te kunnen beginnen, maar wonen wel al een paar jaar samen. 

Day 05-05 om 16:08

Lieve meiden, wat een spanning en onzekerheid allemaal! 
NL93 fijn dat je naar de huisarts kan, maar altijd lastig om daarop te wachten. Hopelijk gaat de tijd snel 
Verder is klussen in huis ook belangrijk, ook hier flink aan het klussen in huis. 
Inmiddels ongesteld geworden! Mag absoluut niet klagen als ik jullie verhaal lees over onregelmatige en lange cyclussen! En inderdaad ronde 1, waar heb ik het over! 
Ik ga het forum even verlaten voor nu. Misschien dat ik binnenkort nog even kom kijken hoe het met jullie is afgelopen deze maand. Ik wens jullie ontzettend veel geluk & vruchtbaarheid. Dat jullie wens/droom vervult mag gaan worden !  

irene 05-05 om 16:30

@day gaat het wel goed met je? En ja jij mag ook klagen ook al is dat na 1 ronde. Het is toch een teleurstelling en die begrijp ik ook.

Trees87 05-05 om 17:43

Ja dat is ook ... ik had die grote teleurstelling tot en met rond 5 ... nu aan 6 bezig. 
Was echt droevig... sinds vorige ronde lost gelaten. 
Veel succes day!!! 

irene 08-05 om 22:03

Zo dit weekend hard geklust....in ons huis. Wij zijn nu een jaar bezig en zolang wonen we dus ook bij mijn ouders. Gelukkig gaat dat heel goed....maar wil nu wel mijn eigen plekje. We hebben dit weekend de eerste kamer behangen. Zo blij me t het resultaat! Soms zijn kleine dingen in het leven van zo grote waarde. Lieve vrienden hebben ons de hele dag geholpen.

Trees87 08-05 om 22:47

hoe tof irene !!! Zo zal alles stilletjes aan ... Hopelijk in zijn plooi vallen!

Lienneke 10-05 om 23:03

Hoihoi,
Ik ben Lienneke, 25 jaar en sinds 23 april gestopt met de pil. 17 mei verwacht ik mijn menstruatie, maar hoop stiekem al dat ie uitblijft.
Normaal gesproken altijd een stabiele cyclus. Nu ook gelijk al heel duidelijk ovulatie gemerkt op de dagen dat het meest logisch is. Spannend.. fingers crossed.
Liefs

irene 11-05 om 06:22

Hoi lieneke
Leuk dat je op dit forum bent en gezellig mee komt kletsen. Hopelijk is het snel raak voor je.

Trees87 11-05 om 07:45

hey lienneke, welkom!
gaan jullie voor je eerste kindje?
amai al duidelijke ovu gevoeld , dan maar hopen op positief resultaat!!
ik voel van men ovu dus niks ... Wel verschillende dagen wel steken ... Maar welke dag precies DE dag is kan ik niet ontcijferen. Met ovu testen probeer ik dit wel.
dan wordt het volgende week voor ons allemaal een spannende week!!
*fingers crossed*

Lienneke 11-05 om 08:03

Ja Trees, ons eerste kindje. Ik vond het stoppen met de pil een heerlijk en magisch moment.. zoveel zin om dit avontuur aan te gaan.

Trees87 11-05 om 08:22

Lieneke, 
Dat had ik ook! Zalig om zoiets met 2 te beslissen. 
jammer genoeg aan ronde 6 bezig ... had het heel moeilijk de eerste cyclussen dat het 'mislukte'. 
Achteraf bekeken natuurlijk niet realistisch van me. 
Wat natuurlijk niet wegneemt dat ik je van aller harte een positief resultaat toewens!!! 

irene 11-05 om 21:02

Als je deze beslissing ook niet samen neemt is er denk ik ook iets mis in je relatie. 
Ik kom steeds dichterbij 25 mei.....het zou zo leuk zijn als het deze maand raak is. Mochten we zwanger zijn dan is de uitgerekende datum 1 februari. Mijn overleden opa is 2 februari jarig.......dus niet alleen in het huis klussen maar ook met elkaar ;-)

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Voorstellen' in het Zwangerschapsforum