Voorstellen

370 antwoorden en 33650063x bekeken

Trees87 24-09 om 21:12

hey irene, 
niet slecht maar kon beter  heel druk op men werk ... maar is voor mij niet slecht

Hoe gaat het met jou irene? 

reageer

Trees87 24-09 om 21:15

ik merk van mezelf dat ik mee afstand doe van het forum ... zo nu en dan kijk ik eens ... maar toch veel minder... kprobeer het los te laten ... want de moed is ons toch eventjes in de schoenen gezakt. 
Maar goed ... zeg nooit nooit hé ... kprobeer me te focussen op extra gezonde voeding ... wie weet helpt het 

irene 24-09 om 22:06

Zo af en toe kijk ik op het forum. Ben er niet actief meer mee bezig. Ik kijk vooral om te kijken of andere al goed nieuws hebben. Hier bij mij is het verder rustig. Ik denk dat wij weer een maand verder moeten gaan met klussen en loslaten.....

Aowyn 29-09 om 12:21

Hallo allemaal 
Ik ben Aowyn en woon in Friesland, op een boerderij met mijn vriend. 
We hebben  een hond, 2 katten, een aantal kippen/kuikentjes, 2 pony's, 5 geiten, 3 konijnen en stuk of wat koeien. 
We hebben nu bijna 2,5 jaar een relatie en hebben een aantal maanden geleden besloten dat we serieus met onze kinderwens bezig gaan.
Het is allemaal super spannend want sinds vanmorgen zijn we erachter gekomen dat we zwanger zijn!!! heel blij! Maar opeens, ook heel eng en ik zal vertellen waarom:
Op een gegeven moment in mijn leven kwam er tot uiting dat ik nogal last had van een angststoornis. Om nou even met een aantal stempels te gaan gooien: Ik ben een HSP-er en heb zo nu en dan last een angststoornis. Deze uit zich bij mij in een Sociale Fobie. En ja, hypochondrie past daar dan ook wel bij 
Dit klinkt allemaal super zwaar, drama en bla bla. Maar doorgaans ben ik best normaal hoor  Mijn omgeving merkt er niet zoveel van, het is vooral een gevecht in mijn hoofd zo af en toe.
En dan nu... nu zijn we zwanger!!! WAHOEEE Euforisch! Geweldig! 
Maar nu gaan de gedachten van: oeh, het is nog pril; ik heb alcohol gehad vorig weekend!; ik moet de dokter bellen; hoe moeten we t financieel doen (ben net in de WW beland); omg straks word ik nog angstiger door de hormonen die door mn lijf gieren (of juist niet, dat kan ook); ik moet uitzoeken wat ik wel en niet mag eten; ik moet gaan sporten; gezonder leven.....
en zo spinnen mijn hersenen al sinds vanmorgen 8:00  
dus... 
Ik hoop dat ik bij Brabbles.com veel kan leren, lezen, herkennen en hoop misschien ook wel mensen te leren kennen.
Maaaar ik ben dus ook wel heel benieuwd of er ook leden zijn die zichzelf in mijn verhaal herkennen, hoe ze ermee omgaan en of ze tips voor me hebben. 

irene 29-09 om 17:22

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Hopelijk kan je door alle spinsel in je hoofd ook genieten van dit moois. Het is zo bijzonder dat het jullie zo snel is gelukt. Zoals mijn vriend en zijn familie zou zeggen, alles komt altijd goed. Snap je zorgen ook wel. Hopelijk kan je er ook met je vriend er over praten. En anders kan je altijd hier je verhaal kwijt.

Trees87 29-09 om 18:52

Van mijn kant uit .. ook proficiat!!!! 
Ik ben er zeker van dat er mensen op het forum zitten waar je je antwoorden bij kan vinde! 

Aowyn 29-09 om 21:07

Dank jullie wel. Ik denk dat we zo'n 5 maanden bezig zijn geweest, dus dat is zeker vlot.
We zijn ons er erg van bewust dat 't nog erg pril is en er van alles nog kan gebeuren.
Dus morgen nog maar een test en dan maandag de huisarts bellen. Dat is geloof ik de volgende stap.
Bedankt voor jullie reactie

Trees87 24-10 om 19:41

Stom dat er geen meldingen meer komen van de forums waarop gereageerd is.
Dus bij deze Aowyn ... nog steeds alles in orde??? 

Mama-An 25-10 om 15:48

Hoi allemaal,
Ik ben An. 32 jaar. Ook nieuw hier. Ik ben de trotse mama van een zoontje van 1. Ik heb me ingeschreven omdat ik het vermoeden heb dat ik wel eens zwanger zou kunnen zijn, maar op internet niet de antwoorden vond waarnaar ik zocht. Ik hoop hier wat steun te vinden. Mijn man en ik zijn niet "bezig" om zwanger te worden, maar het zou uiteraard wel welkom zijn.

Trees87 25-10 om 18:06

mama-an, 

Voorzichtig gefeliciteerd.
Hopelijk vind je de antwoorden hier op het forum. 

Aowyn 27-10 om 04:35

Mama-an
Ook vanaf hier, voorzichtig gefeliciteerd, fingers crossed

Trees87
Ja hoor, alles dikke prima. Van de week echo gehad, wat bijzonder! Ben nu 7+6 maar zou best wel eens uit kunnen komen 4 dagen verder. Dat kon ze niet goed zien met die vroege echo. Over 3 weken mogen we weer, dan kan ze 't beter bepalen

Krijg inderdaad ook geen meldingen meer, dacht al dat 't aan mijn telefoon lag haha

Trees87 29-10 om 16:14

oooh fijn...goed om te horen! Geniet ervan!! 

Trees87 22-11 om 17:58

Hoe gaat het ondertussen met 'ons'? 

irene 24-11 om 09:50

Hoi trees
Wat lief dat je er naar vraagt. Met mij gaat het goed. Wij zijn er inmiddels achter dat wij zwanger zijn. Verloskundige is ook al langs geweest. Helaas nog geen echo gehad. Wij wachten tot we 10 weken zijn. Echt niet makkelijk. Wij hebben het nog tegen niemand vertelt. Heb het al zo vaak op het puntje van mijn tong gehad.....gelukkig kan ik mij nog inhouden.
Hoe is het met jou?

Trees87 24-11 om 17:54

irene... spannend!!!! 
Met mij cava ... soms wel en soms niet ... kmerk dat het emotioneel soms moeilijker is om te dragen.
Vooral het idee van 'de natuur is oneerlijk'. maarja.... 
Nu rond vruchtbare periode aant komen ... als het niet zou lukken ..; heb ik sowieso 19-12 een afspraak opstaan bij de gynacoloog. 

Geniet je er ook van irene???? 

irene 24-11 om 19:37

Trees snap het wel hoor. Soms is de natuur ook niet eerlijk. Hopelijk snel positief nieuws voor jullie. Gun het jullie van harte!
Op zich valt er nog niet echt iets te genieten. Voel mij heel moe en soms misselijk. Dan weet je wel dat je zwanger bent maar het is nog niet echt te zien. Meer nu zo een buikje van ik heb teveel gegeten. Ook omdat we nog anderhalve week moeten wachten met de echo. 6 dec komen onze ouders eten en hopelijk kunnen we dan leuk nieuws vertellen. Aangezien er bij mijn vader kanker is geconstateerd. Best een mix van emoties. Vrolijke omdat we zwanger zijn en vervelende vanwege het nieuws van mijn vader. Gelukkig zijn er geen uitzaaiingen geconstateerd. We wachten nu op het nieuws wanneer hij geopereerd gaat worden.

Trees87 25-11 om 08:53

Irene, dat is idd een rollercoaster aan emoties. 
Dan maar aftellen naar je eerste echo 
Als je foto hebt, moet je em maar s showen hé! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Voorstellen' in het Zwangerschapsforum