Voorstellen

370 antwoorden en 33753602x bekeken

Nora 08-08 om 18:24

Hi Meisjes!
Trees welkom terug!
Ik kan mijn geluk niet op ik ben vandaag op een natuurlijke manier ongesteld geworden! Joepieee!!! Ik denk dat ik hiervoor nog nooit zo blij was dat ik ooit ongesteld was ????
Wij zijb nu nog aan het genieten vn onze laatste avobd op Cyprus we keren morgen laat terug na 2 weken heeft echt deugd gedaan!
Ik ben zo opgelucht dat die gynecologe het dan toch mis had...

reageer

Trees87 08-08 om 20:42

jah wadde nora! Wat een mens gelukkig kan maken he  Want dat was toen toch alelmaal het 1 en tander bij jouw... 
Ooh cyprus ... kei mooi! Dan zullen de batterijtjes weer opgeladen zijn  

Nora 08-08 om 21:45

Ja idd! Sinds ik ben gestopt met de pil, begin januari is het nu de eerste keer!
Ja idd helemaal op geladen, we kunnen er Weer tegen aan..

irene 10-08 om 16:39

JHoi meiden
Wat een berichten. Leuk om te lezen. Ik heb mij even stil gehouden, omdat ik het de vorige keer toch wel heel moeilijk vond dat ik weer ongesteld was geworden. Merk dat ik er nu wel mee bezig ben maar iets minder en daarom ook minder op het forum was. 
@Trees wat fijn dat de gyna zei dat er een eisprong aan kwam. Hopelijk binnenkort goed nieuws. Ik duim voor je!
@Nora wat super goed nieuws! Echt heel fijn voor je. Bijna een feestje waard ;-) 
@Bambi het is ook lastig om er niet aan te denken. Vind het ook onzin dat mensen zeggen dat je er niet bezig mee moet zijn. Ik denk dat je voor moet doen waar jij je goed bij voelt, als dat er aan denken is zonder dat het stress oplevert gewoon doen!
@Zeentje wat knap dat je er zolang mee bezig bent en toch die hoop blijft houden! Hopelijk helpt het om het hier met ons te delen en komt je langverwachte wens ooit uit! welkom in de groep!
Ik ben net terug van een heerlijke vakantie in Tjechië. Helaas zijn we wel iets eerder dan verwacht terug moeten komen. We wisten het al een tijdje dat het niet goed ging met mijn oma. Ze is in alle rust overleden. Ben zo blij dat ik afscheid heb genomen van haar voor mijn vakantie! Het doet zeer om afscheid te moeten nemen van iemand, maar voor haar betekent het nu rust en geen pijn meer. Soms gaat het goed en soms heb ik mindere momenten. Gelukkig begrijpt mijn vriend dat goed en steunt hij mij. Nu weer klusjes afmaken in het huis samen en genieten we van elkaar.

Trees87 11-08 om 00:49

irene ... Woow wat een teder moment moet dat geweest zijn bij je oma. Innige deelneming. 

Vriesje 12-08 om 23:28

Hoi Dames, Ik ben Vriesje en ik ben nieuw op het forum. Ik ben momenteel 27 jaar. Ik heb PCOS, ben door het aanpassen van mijn voedingspatroon veel afgevallen waardoor ik 2x op de natuurlijke manier zwanger ben geworden wat uitliepen op een MA bij 8 weken en een VM. De wens naar een kindje word alleen maar sterker, maar zo ook de angst dat het weer mis gaat. Wij zijn nu doelbewust (onbewust aan het vrijen) en zonder Medische molen verder aan het proberen, maar wij hebben nog wel een Chromosomenonderzoek lopen waarvan we 4 September 2018 de uitslag krijgen. 

Ik hoop op dit forum wat meer met anderen mensen te kunnen praten over mijn kinderwens omdat naast mijn partner en ik, niemand in mijn vriendenkring bewust bezig is met zwanger worden.

Trees87 13-08 om 10:19

dag vriesje ... Amai wat een verhaal ... Lijkt me niet gemakkelijk om te dragen... Maar bij jou is er duidelijk sprake van een goede relatie. 
ik denk dat je op dit forum zeker je antwoorden gaat kunne vinden. Zelf heb ik geen pcos ... Dus daarkan ik me fysiek niets bij voorstellen.
Wij zijn reeds 8mnd bezig om ons eerste kindje te krijgen...tot op heden zonder positief resultaat. 
veel succes 

Meisje95 13-08 om 15:15

Hallo allemaal,
Ik ben nieuw op dit forum, erg leuk trouwens om dit gevonden te hebben. Ik ben op dit moment 21 jaartjes jong en mijn vrouw is 29 jaar. Wij hebben allebei een kinderwens en ik ben degene die het kindje zal gaan dragen. Dit vereist in ons geval wel een stukje plannen natuurlijk. Ik kijk er ontzettend naar uit om zwanger te mogen worden. Ik hoop hier ervaringen van anderen te lezen, en te kunnen praten over dit soort dingen.

Vriesje 13-08 om 22:25

@Trees, Ja ik heb echt een super vent gelukkig. Bij mijn ouders gingen er ook heel wat jaren overheen voor ze mij kregen dus ik ben wel heel erg gewaarschuwd en geduldig. (Ik ben een IUI kindje) Ik word soms nog wel eens verdrietig als ik anderen zwanger zie, maar jaloers ben ik gelukkig nog niet, al denk ik wel dat dat nog gaat komen.
Acht maanden is idd ook al veel te lang. Hopelijk hou jij het ook nog een beetje vol, want het kan zeer frusterend zijn om niet je wens in vervulling te zien gaan.

Trees87 14-08 om 08:22

ja dar gevoel ken ik ... Jaloers ben ik ook nog niet maar als het dan bij ons niet gelukt is ... Moet ik echt wel eens eventjes goed wenen. 
maar we gaan er trug voor 

Trees87 15-08 om 14:42

Meisje95 ... dat is ook iets speciaals ... maar wel ongelooflijk mooi! Hoe gaan jullie het verder aanpakken? 
Mijn cylcus swingt de pan uit ..; vorige maand ook ... jeminee. 
Ik weet dus ook niet wanneer men vorige cylcus begonnen is ... weet enkel dat men ovu op 2 aug was. 
Meestal heb ik korte LF van een 12 dagen ... nu dit weekend bloedverlies ... ik dacht lap tis al begonnen.
Maar ze lijken tot  op vandaag niet door te komen ... ook echt druk in men buik ... 
Vandaag test gedaan met middagurine (ja ik weet dat het 's morgens moet   maar kwam niet uit en ben pas door de dag beginnen twijfelen) ... nu is die test toch niet positief! 
 
Volgens mijn tellingen zou ik nu 1 dag overtijd (in theorie 13dpo)  zijn (maar wel beetje oud bloedverlies)  ... die natuur hé ... ze zou eens wat duidelijker mogen zijn. 
Voor mij is dit wel geruststelling dat we beide vruchtbaar zijn .... 
Hoe is het met jullie ? Tis hier maar kalmpjes de laatste tijd. 

Day 15-08 om 19:18

Trees, ik zie toch echt wel een streep..! 

Vriesje 15-08 om 20:01

Ik zie net als Day ook een streep en voor zwangerschapstesten geldt: een streep is een streep. (indroogstreepjes zijn ook niet roze en dat is deze wel?) ik geloof ook niet dat de foto een ovulatietest is want dan is hij niet positief genoeg voor een ovulatie. dan hoort de test streep net zo donker  als de controle streep te zijn.
Heb hem voor de zekerheid ook even in het negatief gezet en dan zie je de streep nog duidelijker..dus ik denk dat je het morgen ochtend nog maar 1x moet testen.
hou je ons op de hoogte?

Trees87 15-08 om 20:58

tis idd zwangerschaptest...ga idd morgenvroeg trug testen b benieuwd...want voel niks. 
amai day al 9 weken!!! Hoe voel je je? 
vriesje bedankt voor je reactoe3 

Day 15-08 om 21:08

Spannend Trees!! Ik heb pas 'iets' gemerkt met 6 weken, daarvoor had ik ook nergens last van. Het kan dus heel goed zo zijn! 
9,5 week zelfs.. gaat zo hard! Kwaaltjes beginnen af te nemen, voelt een beetje onzeker maar het hoort erbij. 28 augustus heb ik de termijnecho; best een beetje spannend! Verder groeien mijn boobies de tent uit en mijn buikje begint te komen. Ik heb een baan gevonden, maar ik wacht nog even met vertellen. 
Hoe is het verder met de rest van de meiden?

Trees87 15-08 om 21:28

fij n om te horen dat alles goed met je gaat! Doe zo verder zou ik zeggen! 

Trees87 16-08 om 08:18

heelow , nu doe ik deze ochtend een kv test en die van gisteren was vd action early met middagurine. 
die vd action vond ik duidelijker ... Kheb nog nooit positieve testen gehad  ... Dus geen idee of dat daar opmerkelijk verschil tussen zit. Oud Bloedverlies wel gestopt sinds gisteren ochtend
tis wel nog positief ... Maar toch ng ff onzeker
kdenk overmorgen nog eens.
wat denken jullie? ne kv doen. 

Trees87 16-08 om 08:20

oooh day ... Dat van die baan daar hd ik over gelezen...proficiat... Het gaat je eventjes allemaal goed vor de wind! 

Meisje95 16-08 om 20:28

Hallo Trees, 
De donor zal een bekende zijn, namelijk familie van mijn vrouw. Hier moeten we het nog wel weer een keer over hebben. We hebben hem al eens gevraagd om er over na te denken, dus hopelijk wil hij het uiteindelijk graag doen! 

Trees87 16-08 om 21:46

waaw... dan blijft het wel heel persoonlijk. Succes alvast ermee!!! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Voorstellen' in het Zwangerschapsforum