Voorstellen

370 antwoorden en 33719579x bekeken

Trees87 12-05 om 17:34

inderdaad  doen !! 
dan ga je mozten gaan solliciteren? 

reageer

Trees87 12-05 om 20:10

ik heb sinds deze avond last van zo zeurderige maandstonden-achtige krampen .... zou et innesteling zijn  d22/30.
en day dat is inderdaad een goede afleiding ... dan gaan de dagen/weken snel voorbij 

Fijne avond toegewenst! 

irene 13-05 om 11:29

Trees hoe voel je je?

Trees87 13-05 om 13:19

@irene ... gewoon eigenlijk ... enkel gevoelige tepels.... maar meer niet... 
Is moeilijk om uitspraak te doen he .... 

En hoe voel jij je? Nog altijd goed druk bezig? 

irene 13-05 om 14:27

Hey trees ja is zo lastig om te voelen of het ms is of toch zwanger, want al die dingen kunnen van alle twee zijn. Om gek van te worden....
In het huis zijn we idd druk maar met klussen samen staat het iets op een laag pitje. Ik wil er eigenlijk niet teveel mee bezig zijn en dat is soms lastig. Elk dingetje wat ik voel in mijn buik bedenk ik me, is dit omdat ik nu zwanger ben of wat is dit? En dan lees je op een site dat je nog niks kan voelen, dus dan bedenk ik me maar weer dat ik er teveel mee bezig ben en dat ik het los moet laten.....best lastig.

Day 13-05 om 14:32

Meiden, zo spannend allemaal! Ik duim voor jullie 

Trees87 13-05 om 16:24

ja is ook he ... Je legt rap de link met alles. 
maar ben me ook zeer bewust dat het niks gaat/kan zijn. 
dus blijf met 2 voeten op de grond. 
vriend al wanneer weet je er iets van  kzeg nog een weekje zeker wachten...dus is wel lief. 
niet te veel in ons hoofd steken ... Maar steeds voorzichtig ermee omspringen. 
samen een huis aan jet bouwen?/?verbouwen schept ook een band ... Maar iets anders he .... 
we blijven hopen he irene  
day alles goed met jou? 


irene 13-05 om 16:37

Lief dat je vriend er ook zo mee bezig is. Dat schept al een band en zegt voor mij genoeg als mijn vriend er ook mee bezig is. Dat betekent voor mij dat ik dan niet alleen sta en dat je er echt samen voor gaat. Het verbouwen van je huis kan idd een band scheppen. Moet zeggen dat het bij ons heel goed gaat, hoef hem nog niet op te geven voor help mijn man is klusser ;-) hoop wel dat we straks daar met zijn drietjes mogen wonen en een leuk gezinnetje zijn. Ik blijf dromen!

Day 13-05 om 17:15

@Trees @ Irene Fijn dat de mannen zo meeleven en er mee bezig zijn. Nog mooier en fijner om er samen naar toe te leven 
Mijn eisprong is volgens mijn app op 23 mei, dus dat duurt nog even. Zat even terug te lezen dat jouw NOD 25 mei is Irene? Wat is jouw NOD Trees, ook rond die periode toch? 
Oftewel spannende dagen straks, voor jullie iets spannender dan voor mij, maar toch! 
Wat duurt wachten lang zeg, niet dat ik het niet gezellig druk heb met allerlei dingen waaronder afstuderen maar wat gaat de tijd soms langzaam. Mijn vriend begon gister: "wanneer kunnen we weer effectief & efficiënt klussen?" Vond het wel schattig, hij lijkt te ontspannen sinds het goede nieuws van de artsen. Zelf ondertussen weer de draad opgepakt van sporten, gezond eten. Dit is de afgelopen maanden soms erbij in geschoten maar het is belangrijk om gezond en fit te zijn, allemaal ten goede van een zwangerschap. Meer motivatie heb ik niet nodig hoor! Hahaha! 
Ik was ook even gestopt met het slikken van de ZwangerWorden pillen van de Etos, ga dit toch maar weer oppakken. We wilden het eigenlijk een beetje op zijn beloop laten maar nu ik echt bijna afgestudeerd ben en mijn vriend goed nieuws heeft gekregen, wordt de wens groter en groter. 
Wilde eigenlijk ook nog even delen dat ik het onwijs leuk en fijn vindt om mijn verhaal te delen met jullie! Zo fijn om te lezen dat er meer meiden zijn die dezelfde wens hebben en ook op dezelfde manier ermee bezig zijn. 
@Irene, ik snap je droom helemaal, zou zo mooi en gaaf zijn! 

irene 13-05 om 17:25

Day wat voor goed nieuws heeft je vriend gehad of is dat persoonlijk? En jouw dagen zijn toch net zo spannend als die van ons? En Ik snap dat je tijd langzaam vind gaan, dat heb ik ook.....moet nog zo lang wachten tot 25 mei....is het al zover? Die pillen slik ik ook, weet niet of het werkt. Volgens mij is het niet erg om te slikken en zolang het niet schaadt....hopelijk helpt het.

Trees87 13-05 om 18:48

inderdaad heel leuk om jullie verhalen te horen!! 
mijn nod is 21 mei dus nog een dikke week! Khoop dat de tijd vliegt. 
ik neem sinds deze cyclus tarwekiem ... Waarbij ik dus ook den schaadt het niet 
day jouw dagen zijn ook spannend...dus hou ons zeker op de hoogte! Fijn dat jouw vriend ook een de efficiëntie denkt ... Hahaha ... Mannen hé. 
ik heb het idee dat wij 3 goeje ventjes hebben! 
geniet van jullie avond! 

irene 13-05 om 19:24

We zitten heel dichtbij met onze cyclus. Super leuk! Gezellig met zijn allen in het zelfde schuitje. En dan onze mannen zijn ook betrokken. Super leuk

Day 13-05 om 22:15

Inderdaad leuk om te lezen dat we een soort 'matchen' qua verhalen! 
@Irene mijn vriend heeft veel slikproblemen gehad naar aanleiding van tandheelkundige ingrepen. Ze dachten aan een spierziekte omdat hij zich ook steeds verslikte en dit is het dus niet! Dat was voor hem het belangrijkste, want nu kunnen we echt aan een toekomst met z'n drieën denken. Slikproblemen zijn mogelijk de oorzaak van een zenuwbeschadiging waardoor hij nu medicatie gaat krijgen. Hij ziet het leven in ieder geval weer positief  en ik ook! Zojuist weer begonnen met het slikken van de ZwangerWorden-pillen. 
21ste is inderdaad volgende week, wow wat hoop ik dat de tijd snel zal gaan Trees! 
Jullie ook fijne avond! 

irene 13-05 om 22:23

Woh Day dat is inderdaad heftig maar goed nieuws! Hopelijk slaan de medicijnen snel aan en gaat het alleen maar steeds beter met hem. Fijn dat hij weer naar de toekomst kan kijken en dat het positief is. Zal een moeilijke tijd zijn geweest....

Day 13-05 om 22:25

@Irene, ik kan je inderdaad stiekem verklappen dat het niet heel fijn was, maar we zijn er sterker uitgekomen. Ik weet dat ik hem nog steeds geweldig vind en daarom ook graag een toekomst samen zie... met een kleine. Hihi! 

irene 13-05 om 22:30

een zieke partner is ook niet makkelijk. Wel super fijn dat jullie er samen zijn uitgekomen!! Hopelijk snel met een bekroning....

Day 13-05 om 22:31

Precies! 

Trees87 13-05 om 22:41

dat is HET bewijs dat jullie sterk staan als koppel  

irene 14-05 om 22:01

Pfff rommelt zo in mijn buik.... hebben jullie dat ook?

Lienneke 14-05 om 22:12

Nu niet meer zo maar weekje terug wel. En vaak het zuur..

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Voorstellen' in het Zwangerschapsforum