symptomen

97 antwoorden en 45051741x bekeken

chertje85 20-03 om 19:32

Hallo meiden,

Ik heb even een vraagje,
Ik ben gestopt met de pil en zijn bezig met de eerste ronde.
26ste is mijn NOD.
ik heb sinds een paar dagen last van erge vermoeidheid, meer plassen. lichte hoofdpijn, warmte aanvallen, wat krampen heel laag in mijn buik en lage rugklachten. soms ook wat last van misselijkheid. ik heb (zoals vele dames) geen geduld voor ik de vroege test kan doen. zijn er hier dames die dit herkennen en zwanger zijn? ik ben aan het googelen geweest en kom er niet helemaal uit.

Mvg Tamara

reageer

Sammie1987 20-03 om 21:51

Hoi!
Wat leuk dat jullie proberen om zwanger te raken. Ik was zelf enorm moe, pijnlijke borsten, iedere dag het gevoel dat ik ongesteld moest worden. Oh ja, mijn test was pas bij 9 weken positief dus geloof niet altijd de eerste test.

Succes!

Sammie1987 21-03 om 21:16

Ja ze is nu 24,5 week 3 weekjes te vroeg geboren door Zwangerschapsvergiftiging.

Ik heb 3 testen gedaan, zelfs de dokter zei dat ik niet zwanger was.. maar ik was het toch

Oh ja, ik kon ook niet meer goed naar de wc gaan. Duurde soms een half uur...

Ik slikte gewoon de pil, ik was niet bezig met een zwangerschap maar ik heb het ongeveer vanaf het eerste moment geweten. Als je het zeker wilt weten kun je je bloed laten testen. Dokter zei toen tegen mij dat het niet nodig was want testen van tegenwoordig waren zo betrouwbaar ;-)

chertje85 22-03 om 08:36

ahhh.. het is echt een snoepie,

3 testen en de dokter zij van nee?? wow
ik heb gister aaf vroege test gedaan.. maar helaas.. vanmorge ook nog even vroege etst gedaan maar die was ook negeatief..
tg maar wachten tot dinsdag/woensdag voor ik de test van de kruidvat ga doen.. dat moet mijn nod dag zijn..

vingers gekruisd!!

blacksunday 22-03 om 08:46

ik ben eind februari gestopt met de pil, mijn NOD is 30 maart. Ik heb precies dezelfde klachten als jij. Daarnaast heb ik sinds eergister ook last van pijnlijke borsten. 
Ik lees veel verschillende dingen, maar ik hou er rekening mee dat het gewoon komt van mijn aankomende menstruatie/ontpillen, dan kan het ook niet tegenvallen..

manuela93 24-03 om 22:23

Misschien een stomme vraag maar wat is NOD? :$ x

Chertje85 (Gast) 25-03 om 00:03

Nod? Dat is de dag van je ongesteldheid maar het dus niet wil worden omdat je hoopt zwanger te zijn. Niet ongesteldheids dag (nod) dus.

chertje85 22-03 om 09:34

Ik heb totaal geen last van mijn borsten..
Ik hou er ook gewoon rekening mee dat het ontpillen is..
heb ruim 10 jaar aan de pil gezeten. waarvan tussen door 5 jaar ook de prikpil.
ik zal voor je duimen blacksunday..
spannend allemaal..

leuk om dames tegen te komen die het zelfde ervaren.

blacksunday 22-03 om 09:46

nou, wat ik al wel geleerd heb is dat de symptomen toch bij iedereen weer anders zijn. De een heeft heel veel last van kwaaltjes, de ander juist totaal niet..Het enige wat voor iedereen geldt is afwachten, afwachten, afwachten..

ik zal ook voor jou duimen!

chertje85 22-03 om 09:53

haha ja daar heb je gelijk in..

en juist dat afwachten is het ergste haha

top.. ben benieuwd.

succes!!

blacksunday 22-03 om 09:58

echt wel..word er knettergek van en dit is nog maar mijn eerste ronde..ik hoop dat ik het overleef als ik over meerdere rondes nog niet zwanger ben..ik word al gek als er meer dan 3 mensen voor mij staan in de rij bij de kassa..hahaha

sabje 22-03 om 19:38

ook omdat je hett graag wilt, maar laat je nie gek maken schijn zwanger kan ook in de eerste 3 maanden. ik nu de 6 maand zonder pil, en nergens last van maar toch afwachten volgende week. sterkte.

sanjo 23-03 om 00:27

Als ik ongi werd dan had ik paar dagen ervoor al last van mijn borsten en was wat misselijk, maar dat had ik dus niet toen ik zwanger bleek. Nu wel met vlagen misselijk. Ik ben 6,4 weken zwanger van mijn 2de. Bij de eerste was ik binnen 3 maand zwanger en bij deze zwangerschap na 8 maand. ik teste op mijn nod (van cyclus van 24 dagen) licht positief met de kruidvattest van rond de 7 euro. Maar die van kruidvat 2 voor 5 euro was gewoon heel duidelijk en die is erg gevoelig en hoor meer meiden die al vroeg posi testen met deze testen van 5 euro. De cb digitaal met indicator kan ook al vanaf 4 dagen voor nod. Maar vond dat wat te duur. Heb hem later gedaan zodat ik het echt geloofde hihi.

Veel succes met zwanger worden. En probeer geduld te hebben. En zou niet eerder testen dan dat je nod is, want is zonde geld. Spreek uit ervaring. Ik weet dat het moeilijk is om geduld te hebben.

chertje85 23-03 om 08:43

Hoi meiden,

ik heb weet bijna wel zeker dat ik niet zwanger ben.
vanmorge merkte ik helder rood bloed op.
terwijl ik dinsdag/woensdag pas mijn ongi dag heb.
jullie enig idee of ben ik gewoon vroeg ongi?

sanjo 24-03 om 23:12

" Hoi meiden,

ik heb weet bijna wel zeker dat ik niet zwanger ben.
vanmorge merkte ik helder rood bloed op.
terwijl ik dinsdag/woensdag pas mijn ongi dag heb.
jullie enig idee of ben ik gewoon vroeg ongi? "
chertje85


Is het bloeden opgehouden?

Anoniem (Gast) 24-03 om 23:41

Heb maar klein beetje bloed verloren. Is totaal niet zoals mijn ongi. Nu bij sinds vanmid al niets meer verloren. Dus morgen even afwachten. Temperatuur vanmorge was 37.3 dus ng steeds hoger dan normaal. Heel vaag allemaal. Weet nou niet of me ongi vroeger was of dat ik gewoon wat bloed ben verloren.

Chertje85 (Gast) 24-03 om 23:44

Oeps vergeten mijn naam er bij te zetten

sanjo 23-03 om 10:41

Kan ook zijn dat je ineens een kortere cyclus hebt. Ik had eerst steeds een cyclus van 28 dagen en de laatste 4 maand 24 dagen. Maar ik ken trouwens ook vrouwen die paar dagen voor nod helder bloed verloren maar waren wel zwanger. Er is eigenlijk niks van te zeggen. Maar zou leuk zijn als je zwanger bent.

sanjo 24-03 om 23:57

Het kan ook innestelings bloeding zijn. Dat is vaak een paar dagen voor je nod. Ik heb dat bij alletwee de zwangerschappen niet gehad. Alleen een beetje roze afscheiding.
Wel spannend nog dus. Ik zal voor je duimen. Je kan alleen nog afwachten dus.

Chertje85 (Gast) 25-03 om 00:01

Innestelingsbloed? Ik dacht dat dat niet helder rood bloed was. Heb ook heel weinig verlore hoor en voelt totaal niet als me ongesteldheid aan. Maar idd afwachten woensdag test dan is het me nod. Tg spannend ng haha

Je kunt reageren op dit onderwerp 'symptomen' in het Zwanger worden forum