symptomen

97 antwoorden en 45232674x bekeken

chertje85 27-03 om 18:31

haha we zitten zeker in het zelfde schuitje..

ik ben normaal een erge kou kleum.. 
op me werk ook. sjaal om warme trui aan.. (omdat altijd het raam open moet omdat mijn collega's het warm hebben)  en ik heb het gewoon al een paar dagen warm en vraag steeds of het raam open mag.

thuis ook.. normaal staat die verwarming aardig hoog maar nu staat ie al een paar dagen gewoon uit.. haha

idd raar, raar en nog eens raar.

reageer

Poesh 28-03 om 08:05

Deze morgen negatief getest. Op dag 34...

chertje85 28-03 om 08:48

pfff wat baluh.. maar zolang er geen ongi is kan het nog positief uitpakken. ik blijf duimen voor je poesh. bij mij ook nog steeds niet.. dag 30.

sanjo 28-03 om 09:38

Spannend meiden. Ik duim voor jullie.

chertje85 28-03 om 14:06

oh van harte gefeliciteerd haha.. dan moet het volgende maand lukken.. ik ga gewoon keihard duimen voor je..
mijn schoonmoeder vroeg zojuist al aan mijn vriend of ik al zwanger was.. ze weet dat ik ongesteld zou moeten worden deze week hihi.. hij deed net of zijn neus bloedde haha.. ik hoop wel dat ik voor zondag een positieve test heb want wil het heel graag zijn opa en oma vertellen. zijn allebei tegen de 90 aan en mijn vriend is hun lievelings kleinkind.. en ze zijn helemaal blij met mij. dus zou het geweldig vinden als ze van ons hun achterkleinkind nog kunnen mee maken. 

verder heb ik ook een heerlijk drukke paasdagen..
kwam gister nog thuis en kreeg een kadootje van mijn vriend.
pyama pakje gekregen voor onze kleine hihi
hij vond hem zo schattig dus maar alvast meegenomen haha

Anoniem (Gast) 28-03 om 22:07

heyt hey wilden nog even op jou reageren  chertje85 op de ap zie je het helle bericht niet dus toch maar weer op de comp,thanks hoop ook zeker dat het gaat lukken na 7maanden maar toch nie te veel mee bezig zijn denk.
grapig dat jou schoon ouders dr al mee bezig zijn, mijn schoon ouders weten het wel dat we bezig zijn alleen me eigen ouders niet zijn nogal overbezorgd, dat we niet in alle sloten tegerlijk moeten lopen, maar ik vind dat het niet uit maakt omdat je dus niet weet hoelang het duurd maar goed.
ik hoop ook zeker dat jij nog possatief gaat testen,zal ook voor jou duimen
 en anders denk toch schijnzwanger want je was nog niet zolang bezig he!
het zou inderdaad geweldig zijn als jullie opas en omas het nog mee kunnen maken van 90jaar.
prachtig dat ook jij leuke dingen met paasdagen hebt lekker afleiding
en dat is het ook je zit zo af en toe zulke leuke dingetjes,  vind de sokjes van zeeman of exion ook zo leuk met i love papa en mama die heb ik ook al, hihi ach jah we zien het wel hoe het gaat lopen.
hier rustig, vanmidag druk gweest met kids op werk en nu weer weekend.

sabje 28-03 om 22:17

hoi hier boven was ik chertje vergeten in te logen dus op de comp maar dat had je vast al door haha

sabje 28-03 om 18:06

ik weet niet wie jij bent anoniem,
maar hoe jij reageerd komt niet fijn over.

tuurlijk houden we in ons achterhoofd dat er altijd wat mis kan zijn, maar wij blijven het natuurlijk eerst volhouden, en wat maakt het uit dat we al spullen in huis hebben, mij. eventuele baby kamertje is ook alles al van in huis en de wagen ook.
dat scheelt weer als het zover is, mocht het niet lukken zien we dan wel weer kan je het altijd weer verkopen.

en inderdaad dit is een gezellig clubje en we steunen elkaar ook als het even tegen zit elke vrouwe lichaam werkt anders.

jo to de club maar niet anoniem.

sanjo 28-03 om 18:21

Sorry dat ik het zeg. Ik kocht echt pas wat na de eerste echo. Maar ja het kan dan ook altijd nog mis gaan. Maar kleertjes zou je altijd weg kunnen geven. Maar een babykamer heb ik pas besteld na de 20 weken echo. Kijk als je het krijgt is het wat anders. Dan kost het je niks. Maar goed iedereen moet zelf weten wat ze doen. Ik duim nog steeds voor jullie.

sanjo 28-03 om 18:21

Oja ik ben niet die anonieme persoon.

manuela93 28-03 om 18:27

Ik ben het volkomen met je eens Sabje.
Ook ik ben al naar spullen aan het kijken zoals een maxi cosi is toch wel zo handig. Ik kan zelfs een gratis wandelwagen krijgen, zoiets sla ik natuurlijk niet af want dit is mijn kans!
En inderdaad als het niet lukt kunnen we altijd nog verder kijken.
Xx

Anoniem (Gast) 28-03 om 22:11

precies Emmy19 ik heb dus me kaste en comode al gekregen vdaar en hoop romperjes ook al, en dan komt die weer oh jij bent bezig ikl heb nog wel wat spulletjes, jah en de kinderwagen ben ik via martplaats goedkoop tegen aangelopen nog geen 50euro compeet dus das ook mooi.
en we zien wel hoelang het duurd.
jij ook sterkte meis!

sabje 28-03 om 22:18

ook dit ben ik haha foutje dames! hier boven!!!!!

chertje85 28-03 om 18:59

anoniem gelukkig weet ik dat ik vruchtbaar ben en ik weet dat mijn vriend dat ook is.. en dat wij er voor kiezen om baby pullen te kopen terwijl ik miss nog niet zwanger ben en dus ook nog geen kids heb is onze keuze. ik heb al een heleboel baby kleren,slofjes,sokjes, box enzo.. Ik koop dit omdat ik het in de aanbieding is.. een baby kamer en wandelwagen enzo is al duur zat. die koop ik ook pas als ik het zeker weet omdat ik best wel een dure smaak heb en zoiets niet zomaar te verkopen is.  dus kan het beste vroeg beginnen met de aankopen.. en kleding kan ik makkelijk weg geven. maar alsnog is het onze eigen keuze. dus mijn verzoek en denk die van de andere dames ook om zulk soort dingen toch beter voor je zelf te houden

En ja ik blijf in mijn achter hoofd ook houden dat het allemaal miss kan gaan..
maar ben net pas met de eerste ronde bezig.. ben al gelukkig dat mijn lichaam alles redelijk goed aanvoelt.

Ps dames morgen ochtend ga ik nogmaals een test doen. 4e dag overtijd. duim voor me dat ik met goed nieuws morgen kan beginnen hihi.

manuela93 28-03 om 19:11

Ik zal vooor je duimen!
En ben het volkomen met je eens!
Xx

sanjo 28-03 om 19:10

@chertje. Wat jij zei over kleertjes en spulletjes bedoel ik ook dat je het altijd wel weg kan geven. En idd met een kamertje zou ik eerst ook wachten, maar zoals ik al zei als je zoiets krijgt of heel goedkoop kan kopen zou ik het ook kopen. Toen ik net zwanger was van mijn dochter was het eerste wat ik kocht slabbertjes en slofjes. Vond ze zo schattig. Ik kocht elke maand wel wat toen zodat je niet alles in 1 keer hoeft te kopen. Klinkt misschien raar, maar een zwangerschap kan ook mis gaan. Heb 3 miskramen gehad. 1 met 10 weken en 1 met 8 weken en een vroege miskraam. Maar ik ken ook iemand waarvan het kindje overleden was met 39 weken zwangerschap. En dan moet je al alles in huis hebben. Dus ja ik zou gewoon zeggen als jij iets wilt kopen gewoon doen. Ieder zijn eigen keuze.
En ik blijf duimen. Ik moet volgende week donderdag voor mijn eerste echo. Wat duurt wachten dan lang.

Poesh 28-03 om 19:59

Ik duim voor jou chertje! Hopelijk een posi testje.
En je niks aantrekken van die anoniem, die is ondertussen geband van het forum blijkbaar, die persoon heeft naar mij toe ook een niet zo fijne opmerking gegeven in een ander topic (vind de opmerking naar jou toe wel 10x erger) en de moderator heeft daar berichtje gezet dat die persoon geband is.. Aangezien er daar nogal redelijk veel reactie op kwam.
En sabje gefliciteerd met je trouw! geniet ervan! Is zo een mooie dag! die veel te snel voorbij is..

sabje 28-03 om 22:21

nee dat moeten we zeker niet meer doen ieds aantrekkenn van zo iemand wij voellen ons gelukkig enn schreven over en weer, phoesh, en wij weten zelf wat wel wat goed is toch en zien het allemaal wel.
thanks inderdaad het zou mooi zijn maar moeten nog plannen en sparen komt zo veel bij kijken he! zon bruiloft hihi.

Anoniem (Gast) 28-03 om 20:24

Het zijn de feiten die ik noemde niets meer niets minder. Als je dat al niet kan hebben...... en voor de dame die schreef op het andere forum dat was ik niet maar menheeft het recht om de waarheid te zeggen en dat hoeft niemand voor zich te houden.

Chertje85 (Gast) 28-03 om 20:43

@anoniem, als je dit forum goed gelezen had dan wist je dat we ons zeker besefte dat het te le tijden verkeerd kan gaan. Wij geniet van t het gevoel wat we op dit moment hebben. En de mening die jij geplaatst heb was niet gepast in dit topic. Ik wil vriendelijk vragen om te stoppen met reageren in dit topic en ons te late geniete van onze gevoelens ( voor hoelang dit ook mag wezen)

Je kunt reageren op dit onderwerp 'symptomen' in het Zwanger worden forum