symptomen

97 antwoorden en 45233302x bekeken

manuela93 28-03 om 21:01

Laat ons lekker genieten zolang het duurt anoniem.
Voor de rest sluitt ik me aan bij chertje85!

reageer

Sammie1987 28-03 om 21:25

Iedereen moet doen waar die zich zelf goed bij voelt. Al koopt iemand al alle kleding voor de komende 5 jaar.. ik heb er geen last van dus gewoon blijven kopen! Helpt ook nog eens de economie ;-)

Ik vind het leuk om te lezen hoe jullie het zwanger raken traject beleven.. zoals al eerder gezegd, ik was ineens totaal onverwacht zwanger. Toch heb ik het vanaf dag 1 geweten, intuïtie misschien.

Ik hoop voor jullie dat het snel gebeurt en blijf genieten van het oefenen ;-)

sabje 28-03 om 22:25

hoi sammie1987 inderdaad doen wat we zelf leuk vinden dat doet ieder voor zich en is leuk omdat met andere te dellen,
wat eenmazl dat het bij jou ineens was, was het gepland? of door de pil heen?
dankje wel we blijven oevenen hihi
klussen noemen we dat hier hihi, gr

Poesh 29-03 om 07:18

Sabje bij een huwelijk komt er heel veel kijken idd. En je kan het zo duur maken of je zelf wilt. Maar het is zowieso een duur iets. Maar zo mooi. Dus als het zover is geniet volop van de voorbereiding en van de dag zelf! Heb ik ook gedaan.

Sammie1987 29-03 om 07:50

Sabje, ik slikte al 10 jaar trouw de pil en was. Ik was niet ziek dus er was geen reden waarom de pil niet zou kunnen werken. Nu blijkt dat ik enorm vruchtbaar ben. Ik geef borstvoeding en dan is de kans groot dat je geen eisprong krijgt nou die had ik dus meteen na 6 weken dus ik heb nu een spiraaltje. Kinderen plan je niet, het is altijd een geschenk. Ze is het mooiste wat me ooit is overkomen.

Chertje85, als je het na het weekend nog niet ongesteld bent zou ik maandag bloed laten prikken dan weet je het zeker.

Poesh 29-03 om 07:58

Chertje, ik ook zit in hetzelfde scenario of jou.. Het kan helaas lang duren voordat je cyclus terug op gang komt.. Sommige vrouwen mogen 90 dagen wachten.. Dit wens ik natuurlijk niemand toe!
En inderdaad, de HA kan via je bloed kijken waar je ergens in je cyclus zit, ik persoonlijk ga dit nog niet doen.. Ik ben niet iemand die vlug bij de dokter loopt.. Ik zit momenteel op dag 35 zonder posi testen.. Heb nu ineens hevige onderbuikkrampen gekregen dus hoop dat mijn regels gewoon op komst zijn.. Maar het kan ook terug vals alarm zijn zoals ik nog al gehad heb deze maand.
Hier gewoon van je af schrijven, naar de HA gaan als jij je daar goed bij voelt.. En in je achterhoofd houden dat je misschien jammer genoeg nog geen eisprong gehad hebt en du nog niet direct je regels zal krijgen, dit doe ik nu ook.. En dit is jammer genoeg het enige wat je kan doen...

Poesh 29-03 om 12:34

Het bloedverlies dat je gehad hebt kan ook nog altijd iets anders geweest zijn.  Ik heb dit 17 -18 maart ook gehad een heel klein beetje bloedverlies, en ik test nog steeds negatief..
Dus we zien inderdaad wel ik heb nu terug serieuze menstruatiekrampen dus ik verwacht vandaag of  deze nacht mijn ongie.. Komen deze niet door zal ik volgende week nog eens testen, is het dan nog steeds niet overweeg ik toch ook om naar mijn HA te stappen, in de hoop dat hij mij meer zekerheid kan geven over mijn cyclus.
Als ik nu ongie word heb ik identiek de cyclus van voor mijn pil.. Dus zou dit ook wel goed vinden aangezien ik dan weet dat mijn natuurlijke cyclus terug op gang is, vind het wel spijtig dat het dan terug een lange is maar dat hebben we nu eenmaal niet voor het kiezen!
Het beste voor jou, en hier kan je altijd je ei kwijt

chertje85 29-03 om 19:49

Mijn cyclus was 27/28 dagen toen ik nog met de pil bezig was. zit daar nu al behoorlijk overheen. En testen zijn steeds negatief. .hihi we wachten gewoon relaxed af. ik heb totaal geen last van symptomen voor me ongi.. heb ook heel duidelijk het gevoel niet ongi te worden.. just a feeling.. kan het niet uit leggen. zondag ochtend gewoon nogmaals testen met kruidvat 2 van 5 euro. en vrijdag nogmaals als hij negatief is en geen ongi. dus blijft weer is lkkr spannend hihi.

Poesh 29-03 om 19:56

Dat je cyclus 28 dagen is tijdens je pil is normaal
heb je enig idee wat je cyclus voor je pil was?

chertje85 29-03 om 20:07

voor me pil?? ik gebruik al ruim 10 jaar de pil dus heb geen flauw idee.. ben gewent aan de cyclus van 27/28 dagen.

Poesh 29-03 om 20:13

ok, het was maar, mocht je je het herinneren en weten dat je toen een langere cylcus had dan zou ik daar nu ook van uitgaan
Ik deed dit in het begin ook niet hoor, maar na die test van vrijdag, ga ik gewoon uit van mijn cyclus voor mijn pil, en dan zou ik vandaag ongie moeten worden, of morgen.. Dus we wachten het weekend af en we zien wel verder

chertje85 29-03 om 20:16

ik heb geen idee hoelang die toen was maar in ieder geval niet zo lang als dat ie nu al is haha.. ik wacht het gewoon af.. volgende week nog niets dan gewoon testen en anders HA bellen,, en anders wachten we tot eind volgende maand.. als ik zwanger ben groeit dat buikje vanzelf wel.. ik heb namelijk nu al een beetje een buikje gekregen dus hij groeit vanzelf verder als ik zwanger blijk te zijn.

Poesh 29-03 om 20:18

dan blijven we met 2 afwachten.. Ik denk dat mijn borsten voller geworden zijn, maar misschien miskijk ik mij erop omdat ik dat zou willen omdat dat kan betekenen dat ik zwanger ben mijn ventje heeft er allesinds nog niets over gezegd..

chertje85 02-04 om 13:03

Hallo dames,

Hoe is het met jullie??
Even een paar dagen geen Brabbels..
Ik ben tot op heden nog steeds niet ongi en symptomen vrij..
Ik vermoed dat ik gewoon een maand over geslagen heb..
Eind van deze week/weekend maar weer klussen
Vol goede moed op naar ronde 2.
We zullen wel zien..

Ik hoor snel van jullie.

Poesh 02-04 om 13:07

Hier ook nog geen ongie, dus ik blijf nog afwachten.
Het klussen laten we niet links liggen hoor daar zijn we eigenlijk nooit echt mee gestopt.. Behalve die week dat ik extreem moe was..
Voor de rest nog hetzelfde hier, heel het weekend het gevoel gehad dat ik ongie ging worden, maar word het dan niet.. En ook een opgeblazen gevoel in mijn onderbuik.. Dus, we zien wel

chertje85 02-04 om 13:24

haha klussen laten wij ook zekers niet links liggen.. maar ben ook heel erg moe geweest dus was het even wat minder en hij zit heel erg met zijn rug..
ben benieuwd hoe we de 2e ronde zal zijn.. zou echt top zijn als we tegelijkertijd zwanger zouden zijn hihi.. maar ooke rg spannend voor jou..

Ik heb gister onwijze stekeni n mijn buik gehad. maar verder nergens last van..
Ik hou het er gewoon op dat ik een maand overgeslagen heb..

Poesh 02-04 om 13:38

Het kan evengoed een cyclus van 60 dagen zijn of 90... Dus nja, is dat overslaan of gewoon lange cyclus? Ik weet het niet, afwachten is het enige wat we kunnen doen..

Poesh 08-04 om 21:35

Chertje,

als je nu je eisprong hebt is dit je eerste na je pilstop.. Ik denk dat jij gewoon een enorm lange eerste cyclus hebt en dus nog in ronde 1 zit...

Hier zijn mijn ongie gedaan, maar lange cyclus van 40 dagen...

Chertje85 (Gast) 08-04 om 21:45

Haha nee bedoel dat volgens de app en berekening van 28 dagen cyclus ( die ik vermoedelijk dus gewoon overgeslagen heb) 1 van de afgelopen dage eisprong moet hebben gehad. Dus ben benieuwd. Kan nu helemaal niets uit rekenen omdat ik niet ongi ben geweest. Dus ben er ook niet zo erg mee bezig als de 1ste ronde. Hahaha

Poesh 09-04 om 07:06

Ok, ik denk dat je meer kans maakt als je constant alle 2-3 dagen klust ;-) juist omdat je niks kan uitrekenen ;-)
Ik ben dit nu ook van plan. Want die 40 kunnen nu minder of langer zijn.. En op die manier heb je de meeste kans dat je je eisprong meehebt als je niks kunt rekenen.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'symptomen' in het Zwanger worden forum