symptomen

97 antwoorden en 45233074x bekeken

Chertje85 (Gast) 16-04 om 08:59

Hallo meiden. Hier ng steeds geen nieuws ?? Pff ikke ook niet. Zojuist HA gebeld, belt verloop van de ochtend terug. Ben dag 24 van mijn vermoedelijke 2e ronde en gister licht bloed verlies. Vandaag weer helemaal niets. Net zoals vorige maand. Was ook op dag 24 1 dag licht bloed verlies. Zo nog even test halen voor alle zekerheid en gesprek met de huisarts. Vertrouw het toch allemaal niet zo.

reageer

Onswondertje 16-04 om 10:22

Sterkte bij de HA. xx

Poesh 21-06 om 13:47

Goh Chertje waar moet ik beginnen
Na de eerste cyclus van 40 dagen werd ik maar niet ongesteld (14mei). Dus de hoop begon te groeien, test gedaan en ik zag een heel licht streepje (meerdere dames hier op het forum trouwens). Maar helaas, bloedonderzoek zei negatief. Ha raadde aan om een weekje te wachten en dan nog eens een bloedonderzoek te doen. Na die week nog steeds geen regels terug naar de dokter. 31 mei was dat. Hij heeft toen terug mijn bloed getrokken hier kwam terug negatief uit. Hij dacht dat ik een cyclus overgeslaan heb en ging mijn bloed verder laten onderzoeken. De maandag daarop kreeg ik telefoon van hem dat ik net in de periode voor mijn eisprong zat. En als ik binnen 2-3 weken geen regels heb of zwanger ben ik naar de gynea moet. Dus ik ben nu aan het afwachten terug, heb mijn NOD op 23/24 Juni gezet. Dat is dan de uiterste datum voor die 3 weken.. Maar ik loop zoo verschrikkelijk moe, val elke avond om half 10 al in slaap dat ik terug hoop heb... Ook ben ik mij beginnen verdiepen en het blijkt dat ik 36u na die vaststelling van de ha mijn ei moet gehad hebben.. Dus dan ben ik nu al paar dagen overtijd.. Ik ga proberen wachten tot woensdag met testen..
Ik hoop voor jou dat het gelukt is en proficiat met de verloving! Geniet van de voobereidingen! het is zo snel voorbij..!

chertje85 (Gast) 21-06 om 14:11

Hey poesh,

leuk dat je nog actief bent op brabbels.
spannend voor jou..
ben benieuwd.. hoop het voor je.. wat een gedoe allemaal voor jou.
mijn vriend en ik hebben besloten gewoon door te gaan met kids.. en vanaf januari/februarie 2014 weer aan de pil te gaan want anders pas ik strx niet in mijn jurk als toch zwanger blijk te zijn. en dat voor 4 maandjes en dan gewoon weer stoppen.
kids zijn verschrikkelijk welkom, maar zie het strx al gebeuren dat ik precies met mijn trouwdag een dikke buik heb en niet in mijn jurk pas..
eerste maand had ik trouwens die ene zaterdag licht bloed verlies en dat blijkt nu achter af een ongesteldheid geweest te zijn.. ik heb een cyclus van ongeveer 23/24 dagen.. 1 voordeel van stoppen met de pil.. mijn menstruatie pijntjes zijn een heeeeeeeeeeeeeel stuk minder.. heb een veel minder hevige menstruatie hahaha.. maar ach.. iedere maand blijft het weer spannend met de NOD.

Poesh 21-06 om 19:16

Chertje,

dank u wel voor de hoop
1 tip, mocht je niet zwanger zijn begin volgend jaar, zou ik niet aan de pil gaan, gewoon 4 maandjes condoom gebruiken.. Op die manier leer je je cyclus verder kennen en anders moet je weer ontpillen. (Ja zelfs na 4 maandjes..).
Maar natuurlijk hoop ik voor je dat je nu of volgende ronde gewoon zwanger bent! Wel leuk die korte cyclussen! Heb je meer/vaker kans in het jaar

Anoniem (Gast) 26-06 om 12:21

Nou poesh.. bij deze.. we zijn even lang zwanger hihi.. heb zojuist de claerblue gedaan en krijg dezelfde melding als jou foto.. 2-3. yeahhhhh groetjes chertje85

Poesh 26-06 om 13:02

Chertje, ik heb geen FB, dus dat zal moeilijk gaan
Mijn dokter zegt dat ik 5 weken ver ben die 2-3 weken is de tijd na de eisprong, de dokters tellen er nog 2 weken bij altijd.
En proficiat !!! Geniet er van

Anoniem (Gast) 26-06 om 13:35

Oh poesh wat jammer dat je geen FB heb.. tijd om er 1 te maken zou ik zegge haha.
ik ga morgen naar de dokter dus ben super benieuwd. dan hou ikmaar via brabbels contact met je. haha

Je kunt reageren op dit onderwerp 'symptomen' in het Zwanger worden forum