symptomen

97 antwoorden en 45232747x bekeken

sanjo 25-03 om 00:16

Ja het kan gewoon helder rood bloed zijn heb ik gehoord. Ik ken iemand die had niet door dat ze zwanger was voor 6 maand. Ze werd elke maand ongi en kwam er later dus achter dat ze 6 maand zwanger was.
Als jij denkt dit is toch anders dan anders dan hoeft het dus niet je ongi te zijn.
Spannend nog. Succes met afwachten hihi. Duim duim. Hou je het hier op de hoogte?

reageer

chertje85 25-03 om 12:27

ik hou jullie zekers op de hoogte..
inmiddels sinds zaterdag avond/zondag ochtend geen bloeding meer..
begin weer wat meer buik krampen te rkijgen en hoofdpijn. en warmte vlagen pff haha..
maar dan kan nu door de zenuwen komen..
hopen dat me ongi uit blijft..
zaterdag hele lieve bere slofjes gezien en gekocht natuurlijk. vond ze té cute om ze te laten liggen.

Poesh 25-03 om 22:02

Ik duim ook mee voor jou;-)
Hier trouwens ook in spanning aan het afwachten.. Dag 30 van mijn cyclus. Vorige vrijdag neg test maar dit kan te vroeg geweest zijn. Denk vrijdag terug een testje te doen indien ik nog niet ongie ben. Rons 17, 18 maart ook heel klein beetje bloed verloren. We zullen wel zien.

sabje 26-03 om 09:12

zondag avond micraine en druk op mijn borsten en veel maagzuur al aantal weken eigerlijk, maar nog niet ongestelt wachten met spaning af.

chertje85 26-03 om 12:28

oe spannend.. ik ben tot op heden ook nog niet ongesteld maar heb sinds vandaag ineens jeukende tepels.. word er gek van haha.. morgen ochtend nog niets dan even testen. ben benieuwd. wat spannend allemaal dames.. zou egt leuk zijn als we rond de zelfde periode zwanger zijn.. en van elkaars zwangerschap kunnen leren hihi.

sabje 26-03 om 13:02

hoi chertje zag je verzoek langs komen maar doe het via me tel alleen dit forum, maar zal de rest ook gouw uit vogellen, zag in me agenda dat il nov dec pas ongi werd rond de 31 ste dan jan 27 en feb rond25 ste. dus heb niet echt vaste dagen. ben dus ook echt benieuwd hoelang het dit keer duurd. tuurlijk leuk als je met andere tegerlijk zwangerbent dan kan je hoop dellen hihi.

Poesh 26-03 om 20:00

Ik had me gisteren misrekend.. Zit eigenlijk al op dag 32..
Nog geen ongie te zien hier.. Wel wat klachten, maar mag ik deze geloven..?
Ik kan me sommige dingen misschien verbeelden, anderen zijn misschien ontpillen...

Chertje85 (Gast) 26-03 om 20:07

Ik precies het zelfde vandaag me nod. Totaal nergens last van. Geen ongi symptomen. En heb een opgeblazen gevoel. Ga me vandaag testen. Want vanaf vandaag mag het eindelijk. Alleen heb wel urine nodig en juist nu hoef ik niet te plassen haha dus me geduld word nog even op de proef gesteld. Hahaha zo spannend voor iedereen. Ben benieuwd wie de eerste is die zwanger is.

Poesh 26-03 om 20:08

Chertje, als je maar vanaf vandaag mag testen is het beter om met ochtendurine te testen, dus probeer te wachten tot morgenvroeg, dan is je urine meer geconcentreerd.

Chertje85 (Gast) 26-03 om 20:52

Ik weer het. Maar kon het niet laten en heb getest en hy is negatief. Maar dat zegt nog niets. Zolang ik niet ongesteld word is het nog positief hihi als ik eind van de week nog niet ongi ben dan nieuwe test maar dan in de ochtend. Ik blijf hoop houden haha

chertje85 27-03 om 13:37

Dag 29 en geen ongi(1 dag overtijd).. Besloten vrijdag pas een test te doen omdat hij gister toch negatief was. totaal niet het gevoel ongi te moeten worden. en echt het gevoel te hebben dat er iets in mijn buik zit hihi.. hoelanger het duurt hoe zekerder ik word. sorry dames, vind het zo spannend.

Poesh 27-03 om 13:41

Ik ga morgenvroeg een testje wagen, dag 33 toch al vandaag We zullen zien

chertje85 27-03 om 13:47

oh poesh wat spannend.. zou onwijs leuk zijn als we beiden tegelijkertijd zwanger zijn hihi.. zal ontzettend voor je duimen dat hij positief is..

sabje 27-03 om 16:31

bij mij hellaas wel bloedverloren vdaag maar best wijnig moet ik zegen, vanmorgen bij plassen maar nu al bijna niks meer, ga vanavond maar gwoon sporten.

chertje85 27-03 om 16:35

wanneer is je nod dan sabje? ik heb het alleen zaterdag eventjes gehad.. en verder nergens last van.. heb nu wel steeds last van maagzuur.. en de hik.. ik durf momenteel dus niet te sporten. ik wil eerst zeker zijn dat ik zwanger ben.. en ik doe namelijk aan een best wel zware sport en ik weet niet eens of het wel mag als je zwanger bent. sabje succes en hou ons op de hoogte.

sabje 27-03 om 17:02

hey hey
gelukt maar even achter de comp gedokken om de verzoeken op ja te drukken dan kan je prive 1op1 met elkaar praten haha deed het allemaal via de ap, das makerlijk onderweg enzo.
Vorige maand was dat de 25ste maar toe toch zegen dat het steeds verschillend was tussen de 25 en 27 ste en van morgen dus bloed verlies op de 27ste maar heb het idee dat het heel kort is vanmorgen bij de grote bootschap vanmidag rond 12.00 bij plassen maar niks in maandverbandje apart, wel de krampen ff gehad en gevoelige buik, maar ben dr denk ik toch te veel mee bezig voor mijn gevoel dat het daarom niet wilt lukken.
ik heb maandag avond zwemen(doe aan trimzwemen) ook al over geslagen, gister wel half uurtje spining gedaan, en vanavond maar uurtje hardlopen, doe elke dag wel wat, moet zegen dat ik wel vanaf oct 5 killo kwijt ben, had altijd al buikje van me zelf, zijdenm ze goh hoeveel maanden ben jij al, terwijl ik nog zwanger moest worden, dat is dr nu bijna af, vallen me broeken van me kont eerst gewicht dan vett gaat er af he! maar goed komt van zelf, gezond blijven etten en sporten, dan tegen die tijdr dat 9maanden buikje dr ook sneller af.
zo dat was stuk makerlijker via de comp.

CHertje :hoest bij jou kan je na bloeding gwoon testen ben benieuwd?

chertje85 27-03 om 17:12

ik was juist 11 kilo afgevallen. begon een aardig strak buikje te krijgen en sinds anderhalve week heb ik ineens een buik pffff.. maar heb ook regelmatig een hele erge opgeblazen gevoel.. en dan is die buik enorm. je kan na je bloeding gewoon testen.. ik had het zaterdag en wist eigenlijk direct dat het om innestelings bloeding ging omdat het veel te vroeg was voor mijn ongi..
ik heb dat weekend verschillende vroege testen gedaan en gister aaf gewone test maar tot op heden negatief..
op de 1 of andere manier weet ik dat ik niet ongesteld ga worden en dat ik dus zwanger ben.. alleen een test maakt het definitief. het rommelt steeds in mijn buik.. ene keer lichte krampjes, andere keer wat lichte steken, last van maagzuur en als ik gegeten heb de hik.. gister heb ik ruim anderhalve pizza op(ik weet het heeeeel slecht) terwijl ik normaal net aan een hele op kan. het is echt alles bij elkaar..

daarom baal ik dat de test nog geen positieve uitslag geeft terwijl ik het gewoon weet.. maar zonder die uitslag kan ik het niet als definitief zien.

dus nog steeds geduld houden..
zegt mijn vriend ook steeds..
ga wel een hele leuke 9 maanden dan tegemoet want hij denkt dat ik van porselein ben en is dus heeeel erg voorzichtig met me en doet allemaal dingen in huis die ik normaal altijd doe..
ik geniet er heerlijk van. hahahaha

Poesh 27-03 om 17:33

Chertje, ook al denk je dat je zwanger bent, probeer dat beetje uit je hoofd te zetten tot je die positieve test in je handen hebt.. Het kan nog altijd fout gaan ook.... Er gaat vaak iets fout kort na de innesteling, waardoor je natuurlijk abortus doet en dit gewoon ervaart als je regels.
Ik wil je heus niet van de roze wolk halen, maar probeer voor jezelf te denken dat je nog altijd niet zwanger kan zijn ook, dan ben je minder teleurgesteld .. Dan val je minder diep..

Ik denk het een moment ook van ooo zou het dan echt al zover zijn, en andere moment praat ik zodanig in op me eigen dat het wel geen waar zal zijn, gewoon om teleurstelling te vermijden.. Ik praat zodanig in op mezelf dat ik lang kan wachten met testen omdat ik toch denk dat ie negatief zal zijn.. Nu heb ik lichte hoop, omdat ik op internet gelezen heb van verschillende vrouwen dat ze last hadden tot hun 8 weken van menstruatiekrampen.. En aangezien ik dit ook al 4 keer gehad heb in 2 weken tijd zonder mijn ongie.. Heb ik dus hoop, maar ik zeg tegen mezelf eerst die test zien!

chertje85 27-03 om 17:53

drom wacht ik ook op een positieve uitslag.. ik weet dat er nog heel wat kan gebeuren.. en zolang die test niet positief is mag ik er idd niet van uit gaan.. ik probeer de gedachten op zij te zetten ( wat me redelijk lukt) want ik weet ook dat als je zo bezig bent met die ongesteldheid hij ook gewoon uit kan blijven een paar dagen. maar dit heb ik nog nooit meegemaakt.. en begin sinds vandaag ook last van mijn borsten te krijgen.. ik vind de gedachten leuk maar kan niet eerder vrolijk zijn dan dat die test positief is..

ik heb ook al een paar keer tegen mezelf gezegd dat het niet waar is.. op naar de volgende ronde.. ik ben die gelukkige niet waarbij het de eerste keer gelijk goed is.. ik word gewoon ongesteld..

maar ik krijg steeds van meer dingen last.. en het blijft gewoon aanhouden en het is niet de ene dag die klacht en de andere dag dat probleem.

ach ik neem me nu zelf gewoon voor "iedere dag geen ongi is een positieve dag en vrijdag gewoon weer testen en anders volgende week dokters afpraakje maken."

Poesh 27-03 om 17:58

Haha wij zitten echt wel in hetzelfde schuitje
Maar als je het beseft dan is het goed

Ik heb het ook zo overdreven koud gekregen, vooral handen en voeten.. Zit nu met dekentje over mij en heb het nog koud! thermostaat zegt 23 graden.. hier in huis, dus koud is dat nu toch niet.. Raar, raar en nog eens raar!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'symptomen' in het Zwanger worden forum