wie doet er mee vanaf februari?

1868 antwoorden en 45430476x bekeken

Poesh 05-02 om 21:21

Evelien 115 en mamadream, ook voor jullie heel veel succes!!
En ik tel verder af. Ik begin bijna aan mijn laatste pilstrip, laat het hier maar lekker druk zijn dat die weken voorbij vliegen.
En voor de rest duim ik voor jullie.

reageer

mamadream (Gast) 05-02 om 21:26

Dames,

Hoe kan ik mij registreren?
Nu ben ik als gast, maar dat wil ik niet

Ster 05-02 om 22:50

Hey mamadream,

Als eerste welkom. Volgens mij kan je dat via inloggen doen en dan een account aan makken.

Succes ;-)

Poesh 06-02 om 15:43

@ons meutje, er is een reden, we zitten voor de moment volop in een verbouwing. Waardoor ik het niet zo heel praktisch vond om mijn regels te krijgen tijdens die verbouwing.. (altijd vreem volk in uw huis hebben, uw gerief dus telkens wegstoppen,...) Het leek me praktisch om gewoon te wachten tot erna en 1x mijn pil door te nemen. Volgens gyneacoloog kan dit geen enkel kwaad, ook niet als ik daarna direct zwanger wil worden.
De verbouwingswerken zullen dan nog niet de volle 100% gedaan zijn, maar wel zo goed als.
Ook wou ik mij eerst en vooral laten onderzoeken en een bloedtest laten afnemen. Aangezien mijn afspraak bij de gyneacoloog pas eind januari lag kon ik niet vroeger beginnen dan dat. Heb enkele intieme problemen gehad, niets ernstigs, en wou er toch zeker van zijn dat deze weg zijn. Heb nog niks gehoord tot nu dus ik denk dat dit wel in orde zit. En mijn bloedonderzoek is voor mij positief uitgevallen, voldoende vitamines, immuun voor toxo alleen niet voor cmv..
Ik merk wel dat ik het begin te vergeten mijn pil, dat ik ineens tot de conclusie kom van, oja, ik moet mijn pil nog nemen.. Iets wat ik vroeger echt nooit had. Dit komt waarschijnlijk omdat ik het zo graag wil. Dus, heb ik hem maar bij mijn foliumzuur gelegd (dit vergeet ik nu nooit aangezien dit een stap is voor een kindje  ).
Nog een 3tal weekjes en de echt spannende tijden beginnen dan ook voor mij

Miepie84 06-02 om 18:13

Hallo allemaal,

Ik ben nieuw op dit forum maar ik zal mij even voorstellen want wij doen ook mee vanaf deze maand.
Ik ben 28 jaar, bijna 6 jaar een relatie en ik ben 1 januari gestopt met mijn pil (handige datum om te onthouden ). Mijn vriend stelde het voor, hij is er meer mee bezig dan ik, maar wel van "we zien het wel".. We praten er verder ook niet heel veel over.
2 jaar terug ben ik wegens problemen met mijn baarmoeder gestopt met de pil en toen had ik een cyclus van precies 28 dagen. Nu ben ik na 32 dagen ongesteld geworden (hebben in de vruchtbare week ook niets gedaan, ik wilde eerst ongesteld worden).
Het is wel tegenstrijdig, van de ene kant wil ik niets liever en het liefste zo snel mogelijk,  elke dag groeit het gevoel van het "willen" maar ik vind het ook wel heel eng en spannend allemaal.

Mijn eisprong ligt als ik de 28 dagen aanhoud op 17 februari en bij 32 dagen op 20 februari.. dat wordt dus de hele week klussen hihi 

Liefs Miepie

Ons Meutje 06-02 om 20:20

@ miepie hoi en welkom hier , het begint toch wat drukker te worden gezellig. nou we liggen allemaal wel redelijk bj elkaar in de buurt qua vruchtbare dagen. Dus dat word lekker klussen met zijn alle. succes

Evelien115 06-02 om 20:43

@ Ster: ik zit nu in totaal 4 jaar in de kinderopvang. Ik sta op een gorep met kindjes van 0 tot 4 jaar. Af en toe komt er een nieuw bebytje en dan begint het helemaal te kriebelen.

@ Miepie84: Welkom bij de aanstaande mama's. We zullen voor je duimen dat het snel raak is.

mamadream (Gast) 06-02 om 21:15

@onsmeutje ik was 4 weken zwanger, en kreeg de miskraam op de dag dat ik ongesteld had moeten worden. Ik verloor heel veel bloed en had erg buikpijn. Ingestuurd door de ha naar het ziekenhuis voor een blinde darm ontsteking. Toen bleek dat het een miskraam was. 'Gelukkig' was alles al weg, en heb ik geen verdere behandelingen nodig gehad. Ik ben ik3 maanden later wel nognaar de gynaecoloog gewee st en die gaf aan dat als we het zouden willen, we groen licht kregen voor een volgende poging.
Toen waren we er nog niet mee bezig. Ik ben door de pil heen, zwanger geworden. Maar nu zijn we er klaar voor. Ik heb een fulltime baan, en we hebben een huis waar we een klein wonder kwijt kunnen.

Ster 06-02 om 22:08

ons Meutje, je hoeft geen sorry te zeggen hoor. ik weet soms ook niet meer wat ik aan wie gevraagd heb en wanneer  ik geef gewoon lekker antwoord op alle vragen 
ik vind het wel lekker gezellig hier echt leuk dat er steeds meer mee doen voor iedereen die nieuw is heel veel succes en geluk. en natuur lijk plezier met proberen. mijn broertje heeft me voorspeld dat ik tussen 25 maart en 9 mei dit jaar zwanger zal raken. ik hoop dat het deze maand al raak is. en anders hoop ik dat hij gelijk heeft 

Ster 06-02 om 23:51

ooh wat erg ik zie nu pas dat we al weer op de volgende pagina zijn beland 
evelien, wat leuk dat is echt een geweldige groep. ik heb net een jaar stage gelopen in de zelfde groep. en dat gevoel als er een babytje bij komt ken ik heel goed. ik moest soms echt mijn best doen om er niet de hele dag mee om te tutten.

* 07-02 om 16:01

@Ons meutje,

Fijn je hebt al een leuk groepje zie je nou wel lekker kletsen enkeuvelen
Ik hoop voor jullie allen snel resultaat....

Heel veel lieve groetjes van mij

@Ster,
Lieve nynke hoe gaat het met je zag dat je nu
onder ster verder bent gegaan.. Hopelijk snel zwanger meis.. hoe is het met je zus hoeveel weken is zij nu zwanger???
Lieve groetjes van mij

Lies 07-02 om 16:50

Hoi dames,

Ook ik ben nieuw hier en wil me graag aansluiten bij jullie!
Nog allemaal erg pril maar wij zijn vandaag (07/02) gestopt met de pil.
Ik ben al eerder gestopt met de pil en toen lag mijn cyclus op 28 dagen, ben benieuwd of het nu toch veranderd is omdat ik weer een aantal maanden later met de pil begon.
Hoe zijn jullie mannen/vriend er onder? Kijken die er net zo naar uit, of is het toch meer iets wat je vooral voor jezelf houd, en niet zo vaak samen bespreekt?

Miepie84 (Gast) 07-02 om 17:37

Hallo Yara,

Leuk dat je "mee doet" :-)
Mijn vriend is wel een apart geval.. Hij vind het nogal moeilijk om te praten over zware onderwerpen dus het feit dat hij voorstelde om te stoppen met de pil was al een hele grote stap haha we hebben het af en toe kort erover maar het is meer iets dat ik vooral voor mezelf houd.. Ik vind het ook niet erg, ik ben zelf niet iemand die er de hele dag over wilt praten. Ik merk wel dat hij stiekem heel enthousiast is door opmerkingen en dingen die hij doet haha
Hoe is jou vriend/man eronder?

Lies 07-02 om 17:42

Hoi Miepie,

Mijn vriend vind het soms allemaal een beetje te veel.
Ik ben er de laatste periode erg mee bezig en hij word er soms een beetje moe van haha, dat begrijp ik ook wel hoor!
Maar als het eenmaal zover is, en de test zou positief zijn dan zou die het echt hartstikke leuk vinden, hij is al een aantal jaar ouder als ik dus hij heeft nu ook wel de leeftijd bereikt van het 'papa worden'.
Samen hebben we besloten om te stoppen met de pil, en het hoge woord kwam er dan uiteindelijk ook wel uit, met veel moeite haha, over het algemeen is het niet zo'n prater en vooral niet in dit soort dingen.
Dat is soms wel jammer, maar ik moet natuurlijk ook niet te veel verwachten, een man is toch heel anders als een vrouw

Poesh 07-02 om 20:00

Hier is het eigenlijk heel anders gelopen.
Mijn man is altijd degene die al kinderen wou en ik degene die nog wat wou wachten.
Dus toen ik voorstelde van, ik stop dan met mijn pil sprong hij gelijk een gat in de lucht

Nu we het moment naderen praten we er niet constant over maar er wordt soms wel eens iets gezegd tussen door. Het zal ook pas echt beginnnen voor hem eens ik zeg dat hij effectief papa wordt, na die positieve test dus..

Lies 07-02 om 20:13

Het is ook inderdaad iets wat tijd nodig heeft denk ik, voor beide.
Je moet wennen aan het idee dat je een kindje gaat proberen te krijgen, dan kan het nog tijden duren of alles kan heel snel gaan, en dan moet je wennen aan het idee dat het er echt aan gaat komen.
Voor een man is het denk ik ook iets onwerkelijker als voor een vrouw, als vrouw lijkt het toch alsof je dichterbij alles staat.

FutureMama 07-02 om 20:30

Heey dames
Ik ben een paar dagen weg geweest
En ik zie hoe gezellig het is
Welkom nieuwe dames!
En veel success
Er komen veeel dames bij gezellig!

XxX

Ster 07-02 om 21:30

Ju, het klopt dat ik onder ster verder ben gegaan vond ik wel een leuke naam  met mijn zusje gaat het super ze is nu ongeveer 23 weken als ik het goed heb. ik mocht meen met de 20 weken echo dat was echt super. en ik krijg een neefje echt super gaaf al was ik er van over tuigt dat het een meisje zou zijn. hahah zat ik er even naast. ik hoop wel dat ik snel zwanger mag worden. ik ben twee keer in februari/ maart zwanger geworden dus ik heb hoop 
Yara, wat een super mooie naam als ik ooit een dochter mag krijgen wil ik haar Fayara noemen dat is Fay en Yara aan elkaar geplakt zelf verzonnen  ik kan heel openlijk met mijn man over het maken van een babytje praten. dat vind ik heel fijn. hij wil wel dat ik deze keer hem een meisje geef. maar ja dat kan ik natuurlijk niet beloven. hij is met een derde jongen ook heel gelukkig hoor maar hij vind het gewoon ook wel leuk om me een beetje te plagen.

* 08-02 om 11:09

@Ster,
Leuk joh dan ben jij vast degene die een meisje krijgt hihihi.. Leuk dat je nu een eigen clubje hebt met ons meutje ik hoop natuurlijk dat alle vrouwen van feb snel zwanger geraken en dat het gezonde kinderen mogen worden..


Liefs Ju

Ster 10-02 om 16:30

Ju, dat zou leuk zijn we hebben al een naam. gister zaten we jongens namen te bedenken maar we konden geen leuke vinden.  het is hier zeker gezellig!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'wie doet er mee vanaf februari?' in het Zwanger worden forum