wie doet er mee vanaf februari?

1868 antwoorden en 45427808x bekeken

Poesh 16-02 om 08:16

@ster: ergens leggen dat je het elke dag ziet. Naast je bed, in de keuken,...

reageer

Ster 16-02 om 08:57

poesh, dankje voor de tip ga hem direct uitproberen 

meer tips zijn welkom

Evelien115 16-02 om 10:41

Ik sliktte eerst ook "gewone" foliumzuur van het merk Evasin, geloof ik.
Ik las toen dat het ook belangrijk is om vis te eten als je zwanger wilt worden. Omdat ik helemaal niet van vis houdt, ben ik overgestapt naar de visoliecapsules van El Mare, speciaal voor rondom de zwangerschap.
Ik heb het potje in mijn ontbijtkast staan, zodat ik het zie zodra ik crackers wil pakken.
Maar ik eet natuurlijk sowieso gezond. Hoewel ik wel wat meer fruit moet eten.

@Mechje: Poeh, heftig allemaal zeg! Hopelijk kan je snel weer verder en gaat het deze keer wel goed.

Mijn update: Ik geloof dat ik ongesteld aan het worden ben. Ik had een paar dagen helemaal geen afscheiding (terwijl ik daar altijd wel last van heb.), maar gisteren kreeg ik een beetje bruinverlies en nu zat er bij het afvegen een beetje lichtroze op mijn papiertje.

Ons Meutje 16-02 om 10:51

Phoe zeg wat een berichten allemaal. Ga nu even niet op iedereen reageren zit op mijn werk.
Maar alle nieuwe dames welkom. Het word een leuk clupie op deze manier.
Ik slik ook een multivitamine puur mama van vsm . Daar zit extra folium in extra vitamine d. Ook mijn ha gaf aan dat je het beste 3mnd van te voren kunt beginnen. En extra vitamine d is bedoel voor vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn, bv geven, baby's , kinderen tm 3 jaar en vrouwen boven de 50. Dit beleid is nu ongeveer een jaar zo.

Voor de gene die bijna kunnen testen spannend.
Die ong zijn balen!
Klussers zet hem hem op.

Ons Meutje 16-02 om 10:53

Ohja en mechje ik dacht ook dat ik wel nuchter zou reageren op mijn miskkraam. Maar het viel toch meer tegen hoor. Pas goed op je zelf. Sterkte.

San (Gast) 16-02 om 12:28

@ mechje:

Das balen! Wel knap dat je dat zo " goed" op kunt pakken zeg!

Hier vanmorgen ongi geworden.. Dus op naar ronde 2

Suzan 16-02 om 13:01

@ ster; zo herkenbaar. Ik vergeet het ook steeds. Ik heb het potje nu op het aanrecht staan, daar waar ik mijn brood smeer 's ochtends. En dan nog gaat het weleens mis. Maar gaat wel al wat beter.

@mechje; welkom. Hopelijk heb je snel weer een cyclus en kun je het nogmaals gaan proberen.

@san en evelien; balen, ongesteld. Misschien volgende maand beter.

Ik moet nog even wachten op mijn NOD. Heb net de meest vruchtbare periode gehad.

Meisje22 16-02 om 17:30

Ik dacht dat ik ook een berichtje geplaatst had, blijkbaar toch niet gelukt!
Ik heb een medicijnendoosje gekocht, zo vergeet ik de vitamines bijna nooit meer in te nemen!

Volgende week zou ik ongesteld moeten worden, spannend!

Iedereen succes! Ben benieuwd wanneer de eerste positieve test zich meld!

Ster 16-02 om 21:03

hoe werkt dat doosje?

Meisje22 16-02 om 22:08

Is gewoon zo'n doosje waar je medicijnen in kunt doen, elke dag vakjes met ochtend middag en avond

katmandoe 17-02 om 08:44

Wat een goede tips allemaal om het slikken van multivitaminen en/of foliumzuur niet te vergeten. Is ook wel wat voor mij. Wil dat ook nog wel eens vergeten.

Vandaag als nog ongesteld worden. Dus op naar de volgende eisprong.

Maya 17-02 om 10:41

Hoi ik wil graag met jullie meeschrijven.
Ik heb vorige week ook een curretage gehad en ben nog zeker niet helemaal de oude. emotioneel echt een klap gekregen. Ik was 9 weken zwanger toen ik bij de eerste echo te horen kreeg dat het hartje niet klopte en het z.s.m. eruit moest omdat ze dachten dat het een mola zwangerschap was. Gelukkig bleek dat het allemaal niet te zijn en kan ik de miskraam verwerken zonder de ellende van de mola.

Ik moet zeggen dat de wens groter is dan de angst dat het weer fout gaat. Maar eerlijk is eerlijk ik ben gewoon echt bang geworden door alles wat er is gebeurd. Voorlopig nog even wachten op de menstruatie en daarna hoop ik weer vol zelfvertrouwen en goede moed er weer voor te kunnen gaan.

Liefs
Maya

Ons Meutje 17-02 om 10:54

Hoi maya welkom ik heb het zelfde mee gemaakt alleen had ik al bloedverlies voor dat ik de echo had. Ik was net 9 wk. Maar met 6 wk is het hartje niet gaan kloppen. Ook voor mij is het echt een klap geweest. Had dit niet verwacht vanmezelf dacht veel te nuchter te zijn. Ook mijn eerste menstruatie was weer een domper. Heb nog steeds ups en downs hoor. En denk dat als ik weer zwanger ben het toch dubbel zo spannend zal zijn. Je kunt in ieder geval hier goed je verhaal kwijt en je hart luchten als het moet.

Poesh 17-02 om 12:01

Welkom hier Maya, jammer dat ook jou zoiets hebt moeten meemaken.
Ik hoop dat dit mij nooit overkomt, ik kan heel goed geloven dat het een heel grote klap is.
Ik denk wel dat zolang de kinderwens groter dan de angst is, je er wel terug boven op komt.
Wat natuurlijk niet weg neemt dat het een lange weg is.
Wat misschien enige vorm van troost kan zijn, ik denk dat er heel veel vrouwen zijn die dit moeten verwerken.



Hier begint mijn verstand mijn lichaam over te nemen.. Ondanks dat ik de pil nog neem voel ik dingen die ik niet kan voelen, (als je begrijpt wat ik bedoel) dingen die kunnen duiden op een zwangerschap.. Ik ben mentaal misschien al aan het ontpillen  ik weet het niet goed.

Onswondertje 17-02 om 15:18

Dat echt heel jammer ,, ik duim voor je xx

ik ben nu ook bezig om zwanger te worden met geluk kan ik volgende week een test doen.
zou heeel erg leuk zijn.
altijd een vervelend en teleurstellen moment als je toch je menstruatie krijgt.

ik hoop ons ''wondertje'' over 9 maandjes te verwachten. Helaas hebben we het niet voor het zeggen


ik heb wel al de baby kamer klaar en beginfase qua kleding.  en elke maand beetje uitbreiden dus als de baby er is moeten we wel al ver genoeg zijn en hoeven we daar in iedergeval niet even aan te denken. we hebben ook al zijn/haar eerste flesje gekozen haha. ( mijn vriend dan ) Hij/zij heeft een Armani flesje haha. kan niet wachten hoop echt op zwangerschap.

Ik wens iedereen veeeeeeeeeeeeel geluk en plezier in het krijgen/ hebben van een wonderlijk kindje

Ster 18-02 om 10:41

maya, wat naar voor je dat je een miskraam hebt gehad. ik heb net even gekeken wat een mola is en  wat fijn dat je dat niet hebt. zoals ons Meutje zegt je kan hier altijd je verhaal kwijt. en we zullen je dan zo veel mogelijk steunen. en natuurlijk welkom 


onswondertje, welkom hier  wou de baby kamer al klaar, dat is snel.

Maya 18-02 om 13:20

@ ons Meutje en Ster bedankt.
@ ons wondertje dat hoor je niet vaak dat de babykamer al helemaal af is voordat er een baby is... Is wel bijzonder en waarom ook niet als je je daar goed bij voelt. Ik moet zeggen dat ik alleen al heb gekeken naar het soort kamer wat ik mooi vind maar verder nog helemaal niets gekocht.

Hier begint mijn menstuatie al op gang te komen geloof ik. Het bloeden na de curretage was al vrij snel voorbij dus daar kan het niet van zijn..Ben benieuwd hoop dat het snel voorbij is zodat we weer voor een beebje kunnen gaan.

Liefs maya

MiekeAnne 18-02 om 18:10

@ maya jeetje wat heftig, misschien ratw vraag maar wat is een mola zwangerschap?
Zelf zijn we druk bezig deze maand. Vrijdag en zondag gezellig gehad ;-). Vanmiddah voor een half uur stekende pijn links gehad zakte wel weer af. Nu echt het gevoel dat er een pingpong bal doorheen geduwtd wordt. Kan dit mijn eisprong zijn of is dit voorberiding van. Vanaaf nog een keer gezellig doen of wachten tot morgen. Wat denken jullie? Volgens de calculator zou ik nu wel mijn ei moeten hebben, maar dat zegt ook niet alles denk ik.

MiekeAnne

Onswondertje 18-02 om 18:59

Ja, we wilden alvast van te voren beginnen met wat spulletjes. we willen nog op vakantie en wat voor plannen we allemaal hebben. en zeker nu mijn vriend nog even geen werk heeft ivm de forst ( dan werken sommigen bedrijven niet van de bouw( je staat hoog is gevaarlijk glad).
Dus we wilden dan niet op het eind kijken van ojee we hebben zo weinig nu dat we alleen dit kunnen kopen of wat dan ook ?

Dus hebben van te voren naar ons geweldige kamer gekeken en het netjes ingevuld en kijken elke dag ernaar uit daar naartoe te lopen om ons  huilende baby uit het kamertje te halen

het is vroeg idd. maar misschien wel beter ?? dan als de baby er is hebben we al zoveel, elke maand kijken we wat we nog missen.. en vullen dat elke maand aan zodat als de baby er is we naar dingen kunnen kijken voor de fun ipv wat de baby nodig heeft. want wat ze nodig heeft hebben we dan al . hij of zij hih. ik zeg ze wat hoop stiekem op een meisje. maar het maakt me niet echt uit als hij.zij maar gezond is

Ster 18-02 om 21:14

miekeanne, gezellig doen is altijd goed toch? ik zou het gewoon doen als je daar zin in hebt. inderdaad zo'n calculator zegt niet alles maar je hebt wel een leidraad. succes en geniet er van 

ons wondertje, ik vind het heel slim bedacht. heb daar nooit zo over na gedacht  en nu maar snel zwanger worden. ik hoop ook stiekem op een meisje maar zo als je al zei als het maar gezond is dat is het belangrijkste.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'wie doet er mee vanaf februari?' in het Zwanger worden forum