wie doet er mee vanaf februari?

1868 antwoorden en 45489352x bekeken

Meisje22 18-02 om 22:53

Gezellig, nog meer nieuwe dames erbij!
Wat verschrikkelijk, die miskramen! Hopelijk gaat het weer snel de goeie kant op!

Ik word ondertussen gek van het wachten. Het is nog maar de eerste maand dat wij bezig zijn om zwanger te worden en ik kan nu al nergens anders meer aan denken! Op z'n vroegst zou ik a.s. zaterdag ongesteld moeten worden...

reageer

Ons Meutje 19-02 om 09:38

Gisteren heerlijk genoten van het weer alleen in avond met migraine op de bank. Onze vruchtbare dagen zijn al voorbij. Wil deze week nog wel een beetje klussen voor als ik een lang cyclus zou hebben, wat ik niet verwacht. Nu maar hopen dat het snel 1mrt is. Wel handig hoor die app van brabbels . Er zijn ook dames hier die de app women log gebruiken wat doen jullie met dat mailtje wat je daarvoor wel eens krijgt?

MiekeAnne 19-02 om 10:24

Hoi Meutje.

Ik gebruik de kalender van brabbels en woman log. Beide vind ik handig. Van woman log krijg ik geen mailtjes, maar ik gebruik de gratis versie weet niet of dat verschil maakt? Spannend wachten tot 1 maart... Ik tot 4 maart, probeer er niet teveel aan te denken maar dat lukt nog niet echt haha

Esraa 19-02 om 09:42

Hey ons meutje spannend allemaal he word maar ff nog wachten ) ik heb ff na app gekeke maar ken de app niet vinden onder welke naam moet ik het zoeken??

Xx esra

Ons Meutje 19-02 om 09:46

Women log zo heet de app voor je cycles .

Ster 19-02 om 10:02

ons meutje en meisje22, wat ontzettend spannend allemaal. hoe komen jullie de tijd door? mijn  nod is over 7 dagen en ik hou het bijna niet uit. vanmorgen een kommetje vla genomen met mijn vitamine pil en die is waarschijnlijk verkeerd gevallen want ik ben nu een beetje misselijk. we hebben nu lekker vakantie dus ik hoef nergens heen. ik wilde wel morgen iets leuks gaan doen met de jongens. iemand nog ideeën?

Evelien115 19-02 om 10:56

Deze maand is het voor mij ook niet raak.

Heel irritant, elke maand voel ik dingen waardoor ik denk dat ik zwanger ben.
Mijn cyclus is ook niet echt regelmatig. Tot nu toe is het: 28-38-30-33....

Ik heb voor mezelf besloten dat ik niet meer "verplicht" wil vrijen... De lol ging er op een gegeven moment een beetje vanaf.
Misschien binnenkort maar een romantisch dineetje regelen als mijn dochter een weekendje bij haar vader is....

Om mijn ovulatie te berekenen, kijk ik vaak online. Google "ovulatiekalender"en dan verschijnen er verschillende sites. De ene uitgebreider dan de andere. Weet natuurlijk niet hoe goed het klopt, maar het is wel handig.

Ons Meutje 19-02 om 11:46

@esra zag dat womenlog aan elkaar moet. Ik gebruik ook de gratis versie.

@ster ik ben nu aan het werk en dat is een goede afleiding. Heb er donderdag 10 dgn op zitten. Het webekend zijn de kids er weer en dan vanaf maandag zal het voor mij ook wel niet zo makkelijk meer zijn om ergens anders aan te denken. Niet dat ik dat nu wel kan. Hihi

@evelien balen als je ong doorzet. Maar wel handig online ovu test zal er eens een kijkje nemen.

@onswondertje ben je niet bang dat als het niet lukt zwanger te raken je dan anders naar die spullen gaat kijken? Ik heb na mijn miskraam de spulletjes weg gelegd op zolder. Hadden we gelukkig nog niet zo veel gekocht.

Ster 19-02 om 13:14

hallo dames,

na mijn kommetje vla van vanochtend heb ik alleen nog maar thee gedronken. ik had niet echt trek maar ik heb toch net even twee boterhammen met kip en ei gegeten. dat was nog over van gister avond. nu ben ik nog misselijker dan vanochtend. ik heb ook maar even een teiltje naast me neer gezet. ik eet wel vaker warm eten tussen de middag en dan heb ik nergens last van. ik voel me verder niet ziek eigenlijk voel ik me prima en vol energie. nu is mijn nod pas over 7 dagen dus dit kan toch niet van een eventuele zwangerschap zijn? wat vinden jullie? bij mijn vorige twee zwangerschappen werd ik pas rond 8 weken misselijk.

Poesh 19-02 om 13:19

Voor iedereen, de plannen zijn hier een beetje gewijzigd.. Ik ben er al zolang mee bezig dat ik gisteren zoiets had van, waarom nog 2 weken mijn pil pakken?
Heb dus gisterenavond een goed gesprek met mijn ventje gehad en we hebben samen besloten dat ik deze vrijdag mijn laatste pil inneem  en dus een weekje vroeger stop.
We zien het alletwee voor de volle 100% zitten dus waarom niet .
Gelukkig dat deze week voorbij aan het vliegen is, lekker druk op het werk. Veel afleiding dus maar in mijn pauzes vind ik het wel enorm moeilijk om aan iets anders te denken.

@evelien, jammer dat het deze maand niet gelukt is, op naar de volgende dan maar

@onswondertje, ik snap waarom je al zoveel gekocht hebt, maar net zoals meutje zou ik het moeilijk hebben om atlijd al die spulletjes te zien staan als het dan weer eens een maandje niet gelukt is. Ik heb liever al wat geld opzij te zetten voor dan de spulletjes mee te kopen  dat is mijn tactiek zodat we niet enkel het hoogst noodzakelijke kunnen kopen.

@onsmeutje en mieke ann: ik duim nog voor jullie dat het deze maand een goede maand is

Onswondertje 19-02 om 15:47

Ja dat kan, zoiezo zijn we pas 2 maandjes bezig en heb gehoord dat het een jaartje kan duren. en als er echt iets gebeurt bijv een miskraam kan ik de spullen altijd voor een klein prijsje verkopen en iemand anders ermee gelukkig maken . en dan maken we iets anders van de kamer haha  simpel.

natuurlijk wel vervelend maar het is dan niet anders.

mechje 19-02 om 16:13

@ Maya. Ik denk echt dat het van de curretage komt hoor, als ik eerlijk mag zijn. Het lijkt me vreemd dat je binnen een week je eisprong hebt gehad en deze weer afgestoten wordt. Dat is normaal een proces van 4 weken. Je cyclus dus. Lijkt me ook niet helemaal goed. Eerlijk gezegt heb ik ook geen idee meer wat mijn gyn heeft gezegt hierover. Dus mijn verhaal is niet echt ergens op gebaseerd.  Al hoop ik natuurlijk wel voor je dat het je menstruatie is. Dan kan er geklust worden, als je er tenminste aan toe bent.
Hier gaat het wel goed. Sinds gisteravond niet meer gevloeid. Maar ik wacht nog of even met juichen, want wie weet komt het zomaar weer opzetten. Volgende week vrijdag moet ik op controle en tot die tijd wordt er zo ie zo niet geklust. Wil toch even de bevestiging hebben dat het helemaal goed is gegaan. geen verklevingen e.d.

Maya 20-02 om 13:20

@Mechje volgens mij heb je gelijk  
Ik heb de vk gebeld en zij gaf aan dat het bijna onmogelijk is dat de menstuatie nu al op gang komt. Zij gaf ook aan dat het van de curretage is.. Jammer had mij er zo op verheugd haha om mijn menstruatie te krijgen! Dacht het echt, ook omdat het vloeien al een paar dagen was gestopt en ineens begon het weer... vreemd maar waar.. Het is nu weer trouwens gestopt en hoop dat het ook zo blijft.
Ik ga morgen weer bloed prikken om te kijken of het hcg omlaag is. De laatste keer was vorige week en toen was deze nog erg hoog. 20.000 op de dag van de curretage en vorige week was deze nog 940.

Even een vraagje aan de damens die ook een mk hebben gehad. Waneer hebben jullie weer sex gehad? Ik bedoel ik wil nog even wachten met zwanger worden, dus echt klussen voor een beebje na de menstuatie. Aangezien dat nog wel even kan duren... vroeg ik mij af wanneer kan het weer gewoon voor de fun? Ik mis mijn mannetje wel hoor, want voor de mk was ik te moe of te beroerd om in actie te komen.. hahaha

liefs,
maya

mamadream (Gast) 19-02 om 16:22

Het allemaal,

Het is al een paar vragen stil vanaf mijn kant. Dat komt omdat ik een aantal dagen mijn hoofd ergens anders had. Ik heb vrijdag een test gedaan en ja hoor.. Zwanger!!!

De vreugde was groot in huis en ik kreeg direct een paar babysokjes van mijn vriend.
Toen i gister naar de huisarts ging, ik gebruik medicijnen die noodzakelijk zijn voor mij maar schadelijk voor een ongeboren kind, bleek de test negatief. Ik ben inmiddels 9 dagen overtijd ga spannende dagen tegemoet. Ik krijg vrijdag een echo.

FutureMama 19-02 om 16:48

Heey damess!!!
Ik loop super achter
Heb sinds kort een fulltime contract
Vandaar dat ik niet erg mee kletste
Welkom dames ik heb alles gelezen helemaal inkomen

@ Mamadream super ik ben blij voor je!
Gefeliciteerd ik begrijp dat je hoofd ergens anders is nu ja hahaha
Laat weten hoe het alllemaal gaat!

Evelien115 19-02 om 17:07

@ Mamadream: Jeetje, kan me voorstellen dat je even ergens anders zit met je hoofd.
Dus het is nog niet 100% zeker dat je zwanger bent? Sterkte met wachten en hopelijk heeft de huisarts toch goed nieuws!

@ Onswondertje:Wij hebben nog geen spullen gekocht.
Wel hebben we al een beetje ruimte in het 'rommelkamertje' gemaakt.
Ik hoop voor je dat je je babyspullen snel kunt gebruiken.

@ Futuremama: gefeliciteerd met je contract.
Dat is trouwens nog wel een puntje van (kleine) zorg. Ik heb een nul-uren-contract (werk in de kinderopvang) en zeer waarschijnlijk zal mijn contract dan niet verlengd worden. Dat gebeurde ook een collega van me. Ze raaktte ongepland zwanger (binnen 2 maanden! Zal je net zien:getlost en nu is ze dus weg.
Maar goed, mocht mijn contract niet verlengd worden, ga ik desnoods ergens achter de kassa.

mamadream (Gast) 19-02 om 17:33

Nee, misschien dat ik zwanger was en nu niet meer. Maar de echo moet dat uitwijzen..

FutureMama 19-02 om 17:33

Ojee k echt niet goed dus het is niet helemaal zeker nou ik duim voor je
Wel lang 9 dagen overtijd
Laat het ons weten succes!

@Everlien jaa precies ben super blij ik had maar een 8 uur contract toen ik hier kwam werken ik had 2 andere 0 uren banen waardoor ik zo mn maand vulde
Nu heb ik wat meer rust ook dat scheelt wel ben ook IDD bang voor t geval ik zwanger wordt en wek hoor vaak verhalen dat je zo weg gestuurt wordt

FutureMama 19-02 om 17:36

@ mamadream

Wat een onzekerheid wel spannend voel je je ook anders dan anders? Of ga je er nu juist meer op letten natuurlijk

Suzan 19-02 om 18:39

Hoi,

Even 1 dagje niet gekeken en gelijk een heleboel berichten. Wauw.

@ mamadream; wat spannend. Hopelijk geeft de echo een positief bericht.

Ik moet nu wachten. Mijn vroegste NOD is 26 februari en op zijn laatst 4 maart. Ben niet geheel regelmatig. Het ligt tussen de 26 en 34 dagen. Ben nu wel weer aan het werk, vakantie is voorbij.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'wie doet er mee vanaf februari?' in het Zwanger worden forum