wie doet er mee vanaf februari?

1868 antwoorden en 45531146x bekeken

Onswondertje 19-02 om 18:43

ik moet wel zeggen dat het echt jammer is als ik deze maand weer niet bevrucht ben. dan denk ik echt wat is er met mij>?? waarom lukt het niet.

reageer

Poesh 19-02 om 18:50

@mamadream dat moet vreselijk zijn! Hoop voor jou dat het toch nog positief uitdraait!

@wondertje zo mag je niet denken, er zijn er die al veel langer bezig zijn. Hoop wel mee voor jou dat het deze keer gelukt us!

Meisje22 19-02 om 19:07

@mamadream, sterkte de komende dagen! Ik hoop voor je dat alles goed is!

Ik heb een vast contract voor 32 uur. Zegt tegenwoordig ook niet zo veel meer, maar in ons bedrijf zit dat wel goed. Een collega heeft afgelopen week verteld dat ze zwanger is, de 2e collega al in korte tijd. Ik zie 't al helemaal voor me als het voor mij zo ver is!

MiekeAnne 19-02 om 19:25

@mamadream veel sterkte en hoop dat de echo positief is! 

Ik heb nu ook een vast contract voor 32 uur. Hoewel dat in deze tijd ook niet alles zegt, maar goed. We zijn wel een klein bedrijf met 6 mensen in dienst.

mamadream (Gast) 19-02 om 19:40

@onsmeutje nee, het kan pas kwaad na 20 weken. Het kan de bevalling dan op gang brengen. Dus als ik erachter kom dat ik zwanger ben ga ik over op andere. Ik mag direct na de bevalling weer starten.

Meisje22 19-02 om 20:07

@mamadream, ik gebruikte medicijnen waarbij je zelfs niet zwanger mócht worden, ik moest eerst 3 maanden gestopt zijn voordat we konden beginnen. Ben nu overgestapt op andere medicijnen waarbij het wel mag. Vond het wel ff vervelend, eerst die 3 maanden wachten, maar ging sneller dan ik had gedacht!

Ons Meutje 19-02 om 20:51

Mamadream gelukkig maar was bang dat je anders je zelf de schuld zou gaan geven als het misschien fout is.

Suzan 19-02 om 22:36

@ poesh, fijn voor jou dat je eerder stopt met de pil.

@ ster; naar een binnen speeltuin, gezellig samen een taart bakken en versieren, schaatsen op een schaatsbaan, vogelhuisje timmeren en versieren, vetbolletjes maken voor de vogels.

Goh ben dus niet de enige die veel uren werkt. 
In principe mogen ze je niet ontslaan als je zwanger blijkt te zijn. Zeker niet met een vast contract!

Esraa 20-02 om 13:26

Hoi maya, ik heb 2 maanden geleden een currerage gehad en was net als ja na 2 weken al ongesteld hoor sommige vrouwen herstellen heel gauw en na die de precies na 28 dagen menstratie gehad dus het kan wel ik heb pas sex gehad wanneer ik me er zelf voor goed voelde eerste week wel met condoom gedaan voor voorkomen van infectie of ontsteking want het blijft toch een openwond pas bij echt me eerste menstratie dusde 2 de menstratie zijn we er voor gegaan voor ons baby en 1 maart is me nod dus maar ff afwachten

Ons Meutje 20-02 om 15:04

Ik heb mijn miskraam net als esra ook 2mnd geleden gehad. Ik had geen curetage heb daarna nog 1week gevloeid. Toen het vloeien was gestopt heb ik het een week later weer gezellig gehad. Dus 2 wk na de miskraam het voelde voor ons goed hadden heel erg de behoefte om bij elkaar te zijn. Geen idee waarom dat toen zo sterk was. Misschien wel door zo iets heftig te hebben mee gemaakt.

MiekeAnne 20-02 om 16:47

@poesh
Als het zo goed voelt zal ik er gewoon mee stoppen. Die 2 dagen maken niet uit lijkt me. En het is de vraag hoe je gaat reageren op het ontpillen. Mijn lijf was de eerste 3 maanden echt de kluts kwijt en cyclus was zeer wisselend.
Succes met het maken van de keuze en volg vooral je gevoel

Suzan 20-02 om 17:23

@ poesh; het kan zijn dat je nog niet meteen vruchtbaar bent. De hormonen van de pil verdwijnen geleidelijk. Bij mij duurde het ook even voordat ik weer een menstruatie had. Maar ik hoop voor jou dat het snel weer natuurlijk is!

Poesh 20-02 om 17:28

Ja ik weet dat ik waarschijnlijk zal moeten ontpillen, dat ik totaal geen zicht meer zal hebben op mijn cyclus en dat het heel lang kan duren voordat ik na mijn pilregels terug echte menstruatie krijg. Daarvoor zit ik al lang genoeg op dit forum en internet mee te lezen
Maar vind het 's morgens gewoon tegenstrijdig dat ik nog mijn pil inneem terwijl we zo graag willen beginnen proberen om een kindje te krijgen..
En wij gaan direct na de pilregels beginnen proberen, ik ga nog geen rekening houden met vruchtbare dagen want daar heb ik geen zicht op. Ik ga wel van een langere cyclus uitgaan (35-40 dagen) om zo toch een beetje teleurstelling te voorkomen, maar wie weet, mijn mama heeft ook geen menstruatie niemeer gekregen toen ze zwanger werd van mij, juist nog haar pilregels. En bij mijn broer heeft ze 1 jaar moeten proberen.. Dus ik hou wel met beide situaties rekening

Poesh 20-02 om 19:38

Even een update: Morgen gooi ik die pil buiten.. Heb vandaag dus mijn laatste pil genomen  
Mijn ventje kwam thuis en was meteen akkoord  hier starten de echte spannende tijden dus ook, benieuwd of ik veel last van dat ontpillen ga hebben.

Suzan 20-02 om 20:23

Fijn poesh! Veel succes. Ik had niet veel last van het ontpillen. Dus misschien jij ook niet!

Duurt wel lang na je vruchtbare periode voordat je enig idee hebt of je zwanger bent of niet. Ik hoop steeds dat mijn lijf iets laat merken....
Maar vrees dat ik toch echt moet wachten tot mijn NOD.
Gelukkig moet ik ook werken. Gaat de tijd tenminste wat sneller!

Ster 20-02 om 20:51

hoi dames,

vandaag helemaal niet na hoeve denken of ik wel of niet zwanger ben. we zijn heerlijk met zijn viertjes naar burgers zoo geweest. de jongens vonden het prachtig vooral de giraffen en haaien deden het goed. ook de grote binnen speeltuin vonden ze fantastisch. Milan riep heel opgewekt "ze hebben een speeltuin in huis'' 

poesh, geweldig de laatste pil 

maya, ik ben na mijn mk zodra het bloeden gestopt was en ik er aan toe was weer gezellig gaan doen.

katmandoe 20-02 om 21:08

@poesh gefeliciteerd met je besluit
Hoop echt dat het ontpillen niet zo lang duurt als bij mij en dat je snel in je normale cyclus zit.

mechje 20-02 om 21:29

Even een vraagje voor iedereen: hoe oud zijn jullie eigenlijk??? Van sommige weet ik het, maar ben toch nieuwsgierig. Ik ben zelf 30 en heb soms het idee dat de meeste een stuk jonger zijn. Niet dat het erg is, maar dan heb ik een beter beeld.

Ster 20-02 om 21:37

ik ben nu nog even 27 maar word eind maart 28  scheelt niet zo veel dus

katmandoe 20-02 om 21:53

Ik ben 29 geworden ik oktober

Je kunt reageren op dit onderwerp 'wie doet er mee vanaf februari?' in het Zwanger worden forum