wie doet er mee vanaf februari?

1868 antwoorden en 45430646x bekeken

FutureMama 07-02 om 21:36

@ster

Die naam vind ik echt super mooi!
Nooit gehoord ook daar hou ik ook wel van qua keuzes met namen
Helaas hebben we het niet voor het zeggen nee haha ik zou graag juist een jongetje willen hebben maar een meisje is ook welkom als het maar gezond is natuurlijk
Ik duim voor je dat je in feb/maart een positest mag hebben

reageer

Ster 07-02 om 22:24

F. Mama, dankjewel. dat we het niet voor het zeggen hebben is soms maar goed ook  ik wilde ook een jongen als eerste en dat hebben we geweten hahaha nu met twee jongens die vechten om een autootje is het huis lekker druk. ik leef in een gemeenschap met zeven mannen/jongens, de achtste is opkomst en twee andere vrouwen. dat zijn mijn moeder en zusje we wachten op versterking van het vrouwelijk geslacht  je hebt helemaal gelijk een gezond kindje staat voorop. en we zullen zien of het alle maal gelukt is de 26ste feb.

mamadream (Gast) 08-02 om 10:19

@onsmeutje ik heb heel veel pijn gehad.. maar na goede pijnstilling was het snel te dragen. Ik ben nog vrij jong dus ik kreeg van het ziekenhuis een speciale psycholoog, die er met mij goed over kon praten.

Mijn vriend is er heel erg enthousiast over, over het ziekenhuis willen van een zwangerschap. Hij heeft al meubels uitgezocht en zit af en toe geboorte kaartjes uit te zoeken. We praten er heel veel over.

mamadream (Gast) 08-02 om 10:21

Oh.. het woordje ziekenhuis in de zin : 'over het ziekenhuis willen van een zwangerschap', hoort daar niet. Dat moet zijn: over het willen van een zwangerschap.

Lies 08-02 om 11:14

Hoi ster!

Haha dit is niet mijn echte naam hoor, maar Yara was inderdaad een naam ook bij mij en m'n vriend die we op het lijstje hebben staan als baby naam mocht het een meisje zijn wat we krijgen!
Zelf heb ik eigenlijk de voorkeur voor een jongetje, maar dat heb je natuurlijk niet voor het zeggen en ik zal echt blij zijn als ik zwanger zou zijn, dan maakt het denk ik ook niks meer uit, als het maar gezond is en alles er op en eraan zit!

FutureMama 09-02 om 00:03

Nou de vruchtbare dagen naderen en ja hoor ik heb een longontsteking
Das niet echt fanatiek klussen dan ben zelfs buiten adem als ik er al aan moet denken
Ik weeeer

Suzan 09-02 om 17:22

Hoi Dames,

Ik wil ook gezellig kletsen. Wij hebben nl ook besloten om te proberen om zwanger te worden van de eerste. 
Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Suzan, ben 33 jaar en werk fulltime op een basisschool. In april 2012 zijn we getrouwd. In mei 2012 ben ik gestopt met de pil. De afgelopen maanden bewust niet geprobeerd om zwanger te worden. Ik wilde echt eerst helemaal hormoon vrij zijn en ben ook bezig met een opleiding. Die rond ik af in juni 2013. 
We vinden het nu een mooi moment om te starten. Komende week zijn mijn vruchtbare dagen. Ik kan niet precies zeggen wanneer, want ben een beetje onregelmatig. Maar we zien wel hoe het loopt. Ik vind het wel spannend.

groetjes Suzan

FutureMama 09-02 om 22:27

@suzan  heeey welkom gezellig dat je mee komt kletsen
Het is inderdaad erg spannend ik ben benieuwd

Meerdere mensen hier hebben de komende week de vruchtbare dagen
We lopen ongeveer gelijk met zn alle denk ik hihi

Evelien115 10-02 om 11:23

Voor mij zijn het deze week niet de vruchtbare dagen, die heb ik afgelopen week gehad.
Ik weet deze week of het raak is of niet. Vanaf maandag zou ik ongesteld kunnen worden, maar omdat ik nu reken met een cyclus van 30 dagen wacht ik tot woensdag met een beetje rekenen op zwanger zijn.

Ach...wie hou ik voor de gek... Ik denk er nu al regelmatig aan...

Ik heb het in mijn hoofd al helemaal bedacht: mijn vriend is begin maart jarig en dan (al ik het geluk heb zwanger te zijn) wil ik hem een doosje van de juwelier geven met daarin een speen.

Maar goed....eerst maar even afwachten...
Gelukkig moet ik deze week 4 dagen werken zodat ik een beetje afleiding heb.

Suzan 10-02 om 12:27

@ Evelien, spannend. Wordt dus nog even afwachten. Lijkt me moeilijk om misschien woensdag al te weten dat je zwanger bent en dan tot begin maart niets te zeggen tegen je vriend.

Ik zit morgen met een dilemma. Ik heb toegezegd dat ik mee zou gaan met een aantal mensen van mijn toneelclub met de kroegentocht. Nou heb ik daar veel zin in, dat is het niet. Maar als ik geen wijntjes drink valt dat op. Dus wat ga ik zeggen... En hoe hou ik het geloofwaardig. Dat wordt echt toneelspelen morgen

FutureMama 10-02 om 12:51

@ suzan ik zou zeggen dat ik aan een antibiotica kuurtje zit en dus niet mag drinken ahahaa

FutureMama 10-02 om 12:57

@ Evelien

Super spannend! Nou ik denk dat ik dat rond mijn NOD ook er van uit zou gaan dat het mogelijk zo is en er steeds mee bezig zijn. Ik moet nog even even wachten hihi

Ons Meutje 10-02 om 13:49

@future mama vervelend een longonsteking en dat net nu!!! Beterschap in ieder geval.

@ suzan welkom bij de club er zijn er inderdaad die deze week de vruchtbare dagen in gaan laten we hopen dat het een goede maand is.  Dat van de antibiotica zo ik ook zeggen. als ze vragen waarvoor een blaasontsteking.

@evelien oh dat is toch lastig volhouden als je zwanger zou zijn en het niet tot mrt mag vertellen! pff kanp als je dat vol houd hoor. Hoop voor je dat het dan een zwangerschap is met niet te vee klachten.

zelf zit ik opdit moment ook niet zo lekker in mijn vel. Een opgejaagd gevoel prikkelbaar en weer emotioneel. Gister weer geeindigd in een huilbui. Ben ik er te veel mee bezig? En hoe kan ik er voor zorgen dat ik er niet zo veel aan denk.? Werk zou misschien een goede afleiding zijn dan kan ik er niet 24/7 mee bezig zijn. is alleen een beetje rustig op het werk ben al vanaf vrijdag aan het wachten tot er een gezinnetje naar huis komt.
Hoop zo dat het deze maand weer raak is ook ik zit in mijn vruchtbare week. wellicht gaat dan het gevoel over.
succes allemaal

FutureMama 10-02 om 14:47

@ ons meutjes
Bedankt ja niet de aller beste timing inderdaad.

Wat betreft dat prikkelbaar gevoel en emotie dat ken ik wel.
Zelf werk ik op eeen creche dus kan geen afleiding vinden werk
Mijn moeder is kraamverzorgster
En mn vriend heeft vrienden waarvan 1 een zwangere vriendin heeft die hier regelmatig komt
Mn vriend is hier continue mee bezig die wilt geen wandmeubel meer bestellen omdat daar een babybox moet

Poesh 10-02 om 16:47

Ik leef met jullie mee.. Geen afleiding vinden in het werk.. Ik zou het verschrikkelijk vinden, ik denk dat ik het dan niet zou volhouden om te wachten tot maart.
Was dit weekend al serieus aan het twijfelen, toch maar besloten om met mijn laatste pilstrip te beginnen.. Ook aangezien ik wat ziek aan het worden ben. Zou toch niet veel verschil maken.
Maar nu ik die laatste strip aan het nemen ben, is het aftellen pas echt begonnen.. Nog 19 pillen ....

En ik duim dat er vele in februari al het geluk kennen!

Ster 10-02 om 17:02

he dame's,

ik loop een paar dagen achter zie ik.

F.mama, wat naar dat je zo ziek bent.  heel veel beterschap.

Suzan, welkom gezellig dat je mee komt kletsen heel veel succes en hopelijk ben je snel zwanger. heel veel plezier bij ons op het forum.

Evelien, ooh wat spannend ik tel met je af naar woensdag!

ons Meutje, wat vervelend dat je je zo naar voelt. ik heb niet echt de oplossing maar misschien helpt het om te weten dat je  niet de enige bent die dat wel eens heeft. als ik me zo voel is mijn man er van overtuigt dat ik zwanger ben, maar dat ben ik dan niet. ik hoop voor je dat je je snel weer beter voelt.

FutureMama 10-02 om 20:01

Ik vind dit echt een leuk groepje 
En het is leuk om te zien dat iedereen elkaar ook steunt
Het scheelt ook dat we hier met zn alle kunnen kletsen over van alles
Dat helpt mij ontzettend hoop ook dat het voor @ons Meutje een goed gevoel geeft en dat
Die nare dip snel weer weg is

Ster 10-02 om 22:31

F. mama, hoe voel je je? gaat het al iets beter of ben je nog heel ziek?

FutureMama 10-02 om 23:36

Hey ster
Ik heb liters soep 
En thee met honing binnen gekregen deze dagen moet gaan helpen hahaha

mamadream (Gast) 11-02 om 09:44

Goedemorgen dames,

Hier wordt het nu erg spannend. Ik ben vandaag 2 dagen over tijd.
@onsmeutje ik hoop dat je je snel weer beter voelt. Ik heb na mijn miskraam een kaart geschreven aan het kindje. Deze bewaar ik in mijn nachtkastje, en kijk er soms naar als ik dat nodig heb. Misschien een tip?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'wie doet er mee vanaf februari?' in het Zwanger worden forum