wie doet er mee vanaf februari?

1868 antwoorden en 45427465x bekeken

Suzan 11-02 om 10:13

Goedemorgen allemaal,

Weer een dag later en voor vele weer een dagje dichterbij de meest vruchtbare dagen.

@Mamadream, wanneer ga je een test doen? Lijkt me echt lastig om over tijd te zijn en nog niet zeker te weten of je zwanger bent.

@Meutje, wat vervelend dat je in een dip zit. Misschien wat afleiding zoeken door leuke dingen te gaan doen? 

@F. mama, ik hoop dat je snel weer beter bent. Het heerst wel. Veel kinderen waren voor de vakantie ziek.

reageer

mamadream (Gast) 11-02 om 11:34

@suzan
Morgen is onze miskraam een jaar geleden. Dus morgen gaan we een test doen.
Komt ook doordat ik mijn vriend vandaag niet zie, omdat ik avonddienst heb.
Ik hou jullie op de hoogte!

FutureMama 11-02 om 11:42

@mamadream spannend! Inderdaad wil je nog geen testje doen? Bij mij zou het aan alle kanten al gaan kriebelen denk ik.

@suzan klopt ik denk ook dat het daardoor komt want veel kindjes op werk waren ziek gevolgd door de leidsters

Poesh 11-02 om 13:30

@mamadream: wat spannend! ik zou het ook lastig vinden om nog geen testje te doen. Heel veel geluk daarmee! We hopen dat het dan een positief testje mag zijn!

Ster 11-02 om 16:10

F. mama, kan ik hier uit opmaken dat je je al weer wat beter voelt? ik geloof dat ik nu ook aan de beurt ben voor de griep ik heb keel pijn verstopte neus en zwaar ademen. ik heb ook overal spierpijn maar dat kan ook door het sporten komen. 
mamadream, wat super spannend!! echt knap dat je nog wacht met een test dat zou ik ook niet kunnen. 

ons Meutje, dan hoop ik nog wat extra dat je snel zwanger bent. en dat je in de tussentijd snel aan het werk mag.

Evelien115 11-02 om 17:12

Oh! Ik zie nu pas dat we een paar pagina's verder zitten! Slim!

@ mamadream: Wat spannend! Wanneer ga je een testje doen?

@ poesh: het aftellen is al spannend, he?

@ futuremama: Fijn he, al die zieke kindjes. Bij mij op het werk (ook kdv) komt het ook met vlagen; eerst alle kindjes snotverkouden en dan zijn wij aan de beurt.)

Mijn vriend is er heel nuchter onder. In het begin praatte ik er echt veel over en ik kon merken dat hij er een beetje gek van werd. Het is voor mij ook bijzonder, want dit wordt mijn eerste bewust gekozen zwangerschap.
Hij vindt het niet erg om te "klussen", maar mist soms de romantiek. haha.
We doen het ook vaker om te proberen een kindje te krijgen.

Bij mij zou woensdag mijn NOD  moeten zijn (uitgegaan van cyclus van 30 dagen, wat ik de laatste 2 keer had), maar ik zie nog niks: geen bruinverlies of wat dan ook. Meestal had ik wel een aanloop naar de ongesteldheid.
Ik zit constant op de wc om te kijken of er niks op het wc-papiertje zit.

Ik heb nog niks aan mijn vriend verteld. Ik heb wel een lieve collega met wie ik het erover kan hebben...

Suzan 12-02 om 11:18

Echt een leuke dag gehad gister. Ik heb gewoon niets gezegd. Er kwam 1 keer de vraag of ik nog moest rijden en heb dat een beetje half vaag beantwoord. Voor de rest de dag doorgebracht op jus d'orange. En ja, carnaval is ook leuk zonder alcohol! Of het ligt gewoon aan mij, omdat ik altijd wel een beetje gek ben. Wel weer een restaurant op de lijst waar we beter niet meer kunnen komen... Eén medespeler is soms een beetje (heel erg) luidruchtig als hij gedronken heeft. Wel grappig, maar door niet carnavalvierders die er dan ook zitten, wordt het gezang gewaardeerd. 
@Evelien, spannend nog 1 dagje en dan een testje? 
@meutje, Ik hoop dat je snel weer opgeroepen wordt. Lijkt me wel lastig om in zo'n vrolijk blij gezinnetje terecht te komen. Terwijl je zelf ook graag een kindje wil. Maar dan ben je in ieder geval weer bezig.
@mamadream. vandaag de test! Hopelijk is hij positief!
@ poesh, nog maar 17!

Poesh 12-02 om 12:56

@ iedereen: vind het zo ontzettend lief dat jullie allemaal samen mee aftellen  wou er net zelf opzetten: nog 17 maar Suzan was me voor  En indedaad Evelien, het aftellen op zich is al spannend!

@suzan: was waarschijnlijk een hele opluchting dat ze niet veel vragen gingen stellen? Dat is ook zoiets waar ik beetje schrik voor heb dat ze me rap gaan doorzien.

@Evelien en mamadream: ik duim voor een positief testje

FutureMama 12-02 om 12:56

@ ster jaaa gelukkig ben ik wel opgeknapt ik bleef gewoon door werken denk dat ik daarom sneller opgeknapt ben

@ ons meutje dat is inderdaad extra zwaar zulk werk omdat je dan dichter bij de hele situatie staat.
Dan als je werkt in een kdv denk ik.
En vooral als je een hele maand in onzekerheid zit af te wachten


Gister ben ik gaan uit eten met vriendinnen. Er werd wijn besteld en ik dronk als enige ook cola en zei dat ik antibiotica had voor mn blaas.
Toen een vriendin grapjes begon te maken jaa ja je bent gewoon zwanger. Toen begonnen ze daar over te praten (vrij aangeschoten) en enkelen hadden het er over dat ze nooit zonder te trouwen een kind willen.
Nou ja goed ik ben niet getrouwd maar dat deed me wel ff denken is dat zo raar dan? Nee toch?

Poesh 12-02 om 12:59

Futuremama: het is zeker niet raar om een kind te krijgen zonder getrouwd te zijn!!
Wij zijn wel getrouwd, niet omdat we kinderen wilden, gewoon omdat we dit nog een heel mooi teken naar elkaar en naar familie en vrienden toe vinden. En het was een heel mooie dag, zou het zo opnieuw doen ondanks dat het veel geld kost. Maar eerst trouwen en dan kinderen vind ik zeker geen vereiste. Nu de dag van vandaag toch niet meer
Trouwen moet je enkel nog doen als je dit echt wilt. Zonder een reden van kinderen of wat dan ook.

Suzan 12-02 om 14:26

Ik weet natuurlijk nu niet wat ze denken nu ik gister geen enkel wijntje heb gedronken. Maar ik denk dat ze op een gegeven moment daar te aangeschoten waren om er over na te denken....
Wat je ook als excuus nog kunt gebruiken is dat je nog moet rijden...  moet je wel met de auto gaan natuurlijk.

Ik denk dat het helemaal niet raar is om ongetrouwd aan kinderen te beginnen. Dat doen er zoveel. Moet je alleen even opletten met het registreren van het pasgeboren kind. De vader moet dan het kind erkennen.

Ik ben wel getrouwd en had deze dag net als poesh  nooit willen missen. Voor ons was het een bezegeling van onze liefde. Wel een dure bezegeling, maar echt een super mooie dag en een geweldig feest 's avonds. En wie wil er nou niet een dag lang in zo'n super mooie jurk lopen.

mamadream (Gast) 12-02 om 15:46

Wij zijn ook niet getrouwd. De kinderwens van mijn vriend is groter dan zijn trouwwens.
Ik vind het niet gek hoor!

Ster 12-02 om 17:50

toen wij aan kinderen begonnen waren we ook niet getrouwd. we zijn pas getrouwd toen ik 6 maanden zwanger was van Milan. het was ook een super mooie dag en ik wil het ook over doen als we 12.5 jaar getrouwd zijn lijkt me wel mooi om dan nog een keer te zeggen dat ik voor altijd bij hem blijf enz.

Poesh 12-02 om 19:55

@evelien: jaa tuurlijk  daar is altijd een excuus voor te vinden..

mamadream (Gast) 12-02 om 19:57

Ik ben in de war.. 3 dagen overtijd, en een negatieve test. Ik ga als ik niet ongoesteld wordt vrijdag weer een test doen.

Miepie84 (Gast) 12-02 om 21:32

Hallo dames,
Ik ben een paar daagjes weg geweest en dus niet in de gelegenheid te reageren!
Ik lees dat er meerdere hier ziek zijn geweest, nou, ik ben gister hondsberoerd geweest :-( denk een buikgriep. Voel me nog ellendig maar hoef niet meer over te geven.. Gelukkig was het ruim voor de vruchtbare dagen..
Spannend allemaal hoor.. Ik wacht op het eerste bericht dat iemand zwanger is :-)
Liefss

Meisje22 12-02 om 22:37

Hallo dames!
Ik ben al een tijdje aan het rondkijken op verschillende forums, en heb me net toch maar aangemeld! In december 2012 ben ik gestopt met de pil, en vanaf eind januari zijn we begonnen met "zwanger worden". Natuurlijk zie ik nu overal dames in mijn omgeving die nu zwanger zijn! En ik kan natuurlijk ook niet wachten tot het zo ver is! 22 februari zou ik ongesteld moeten worden, ben erg beniewd!
Liefs

FutureMama 12-02 om 22:46

Hy mamadream ik snap dat je in de war bent op dit moment
Extra spannend! voel je je niet anders nu of nog het gevoel van on worden?
Ik duim voor je hoop niet dat het alsnog komt!

@miepie84 gelukkig ben je weer beter ook het heerst overal ik wacht ook vol spanning op een positieve test
Wanneer heb jij je NOD

@meisje22 welkom!
Ja dan komen de kriebeltjes ook meer als iedereen om je heen zwanger is
22 februari Dat is ook al snel succes!

Ons Meutje 12-02 om 22:51

Het gaat goed dames er word veel geschreven .

@suzan ik ben vandaag gelukkig weer aan de gang gegaan. nu zeker tot vrijdag aan het werk en misschien nog 2 dagen erbij. het is inderdaad niet altijd makelijk. kreeg dus ook vandaag almeteen de vraag heb je kinderen voor mijn kiezen. Maar het is ook leuk om die mensen te begeleiden in z'n bijzonderde tijd. zeker van een eerste kindje die willen nog alles weten en zijn vaak ook extra bezorgd. toch mooi als je na 8 dgn dan mensen achter laat die dan meer vertrouwd zijn met de situatie en op hun eigen gevoel af durven te gaan.

@futuremama Nee hoor het is zeker niet raar. Tegenwoordig zijn er meer mensen niet getrouwd dan wel getrouwd hoor. Wij zijn ook niet getrouwd. Zou het wel willen maar geef nu inderdaad ook eerder de voorkeur aan een kindje dan trouwen. Dat kan altijd nog wel denk ik dan. Als je niet getrouwd bent heb je iets meer papierwerk te doen. ivm erkenen en de voogdij. Maar ja getrouwd of niet het kan altijd mis gaan met je relatie dat houd z'n papiertje ook niet tegen.

@evelien phoe knap als je het zo lang vol houd hoor!! Bijkomend voordeel is dan inderdaad dat het snel maart is en je het niet zo lang voor je vriend verborgen hoeft te houden. succes met wachten.

@mamadream misschien heb je nog niet genoeg HCG in je urine. Heb je wel ochtend urine gebruikt? Zou inderdaad over een paar dagen nog eens testen en dan zeker met ochtend urine. en een tip drink de avond er voor niet te veel dan is je urine wat sterker geconcentreerd. Je houd het wel spannend zo!

nou hier druk met klussen waarschijnlijk heb ik mijn cyclus zelf een klein beetje verkeerd geteld. ik ben er achter gekomen dat ik een cyclus heb van 28 dgn en niet van 29dgn is maar 1 dag verschil maar dat zou in houden dat mijn eitje ook eendagje eerder komt met valentijn dus!
Voelde maandag avond tijdens het tandenpoetsen een steek links in mijn onderbuik en nu heb ik weer dat zware (drukkende) gevoel in mijn onderbuik zou dat dan met mijn eisprong te maken kunnen hebben? Ik heb namelijk nooit mijn ei gevoeld ook niet geweten wat ik moet voelen .
nou ik ga mijn ventje maar eens op zoeken we hebben ten slotte nog wat te klussen

Poesh 13-02 om 08:06

@mamadream: ik kan me goed voorstellen dat je in de war bent. Gewoon nog eens een testje doen na 3 dagen, je HCG stijgt heel snel!

@meisje22: welkom hier!


Ik vind het zo spannend. Hoop hier snel een positief berichtje te lezen

Je kunt reageren op dit onderwerp 'wie doet er mee vanaf februari?' in het Zwanger worden forum